Australia ToursAktiv-Resor

Ramada Couran Cove Island Resort

4 Tähteä First Class Deluxe

Luonto ja kulttuuri sekoittuvat harmonisesti yhteen South Stradbroke Islandin rauhallisessa ympäristössä luoden ihanteelliset puitteet Ramada Couran Coven aidosti australialaistyyliselle lomahotellille. Vain 15 minuutin lauttamatkan päässä Gold Coastilta sijaitsevan palkitun hotellin huonevalikoima koostuu tilavista studiohuoneista ja yhden tai kahden makuuhuoneen sviiteistä, joissa kaikissa on minikeittiö ja parveke. Näkymät huoneista avautuvat venesatamaan, merenlahdelle tai metsämaisemiin.
Rentoutumista kaipaaville vieraille saarella on 20 kilometriä valkoista hiekkarantaa sekä 25 metrin uima-allas, lämmitetty kahluuallas ja erillinen lasten allas. Vieraat voivat nauttia ylellisistä hoidoista kylpylässä ja urheilullisia lajeja kuten lentopalloa, koripalloa tennistä, golfia, juoksua, joogaa ja erilaisia vesiurheilun muotoja voi harrastaa yksin tai yhdessä. Kids Club tarjoaa ison leikkikentän ja toimintaa kuten aarteen etsintää, piirustusta, kasvomaalausta ja mini-olympialaiset. Vuokraamalla polkupyörän voit lähteä omin päin tutkimaan majesteettista sademetsää ja kotoperäisiä eläimiä kuten kenguruita ja nokkasiilejä tai erilaisia liskoja ja kilpikonnia. Käy myös näköalatornissa tarkkailemassa lintuja tai tee patikkaretki luontopolulle, jolla voit nähdä jälkiä myös alkuperäiskansan kulttuurista. South Stradbroke Islandilla on tarjolla mitä moninaisempia retkiä kuten helikopterilentoja, purjehdusta, valasretkiä, kalastusta, ostosretkiä ja käyntejä Gold Coastin teemapuistoissa.
Ramada Couran Cove Island Resortin huonevalikoima kattaa useimmat tarpeet ulottuen studioista ja yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoista aina neljän makuuhuoneen villoihin ja minimaalisen hiilijalanjäljen tuottaviin ekomajoihin. Näistä vaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva majoitusmuoto rentoutumista ja täydellistä lomaa varten.

Hinta alk.: 
EUR 140
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Gold Coastin retket ja hotellit

Ramada Couran Cove Island Resort Gold Coastin retket ja hotellit
O'Reilly's Rainforest Retreat Gold Coastin retket ja hotellit
Mantra Legends Hotel Gold Coastin retket ja hotellit
Vibe Hotel Gold Coast Gold Coastin retket ja hotellit
Wyndham Surfers Paradise Gold Coastin retket ja hotellit
Alpha Sovereign Hotel Gold Coastin retket ja hotellit
Peppers Soul Surfers Paradise Gold Coastin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy