Australia ToursAktiv-Resor

Coral Expeditions -risteilyt, Iso valliriutta

Useille matkaajille Australian Iso valliriutta on vain kerran elämässä toteutuva matkakohde. Jos tämän ainutlaatuisen luonnonihmeen tutkimiseen on käytettävissä vain muutama päivä, on tärkeää käyttää aika tehokkaasti. Arvostetun Coral Expeditions -varustamon 31 vuoden kokemuksella ja ylivoimaisella paikallistuntumuksella toteutetut 3, 4 ja 7 yön risteilyt esittelevät Ison valliriutan ja trooppisten saarten parhaat puolet mukavuudesta ja tyylistä tinkimättä. Alle 50 samanmielisestä matkustajasta koostuvan ryhmän kanssa matkatessa pääset tutkimaan kohteita paljon lähempää kuin hälisevissä päiväretkiryhmissä. Coral Expeditions -risteilyllä heräät joka aamu uusien riuttanäkymien tai suojaisten trooppisten saarten äärellä. Rentoudu ja nauti parhaista paikallisista raaka-aineista valmistetusta gourmet-ruoasta, tuoreista meren elävistä ja tropiikin hedelmistä samalla kun australialainen henkilökuntamme kertoo riutasta, sademetsistä ja saarista enemmän kuin ikinä osasit odottaa.
Yksi Coral Expeditions -risteilyjen kohokohta on tilaisuus snorklata ja laitesukeltaa upeiden ja ainutlaatuisten korallipuutarhojen yllä. Mereen pääsy on helppoa snorklauskorokkeelta laivan perältä. Kokemattomammatkin uimarit nauttivat tilaisuudesta päästä ohjatuille snorklausretkille. Henkilökuntamme on aina paikalla auttamassa ja kertomassa kiehtovasta riutan elämästä ja sen elinympäristöistä. Lasipohjaisen veneemme kyydissä voi havainnoida riuttaa samalla kun meribiologimme selittää vedessä selvästi näkyviä ilmiöitä.
Ylellisten Coral Expeditions -risteilyjen paras puoli on siinä, että voit olla niin seikkailumielinen – tai ottaa niin rennosti – kuin haluat. Tutki kaukaisia koralliriuttoja, joiden ainoita asukkaita ovat lukuisat värikkäät tropiikin kalat, tutustu rauhallisiin ja useimpien vieraiden ulottumattomissa oleviin trooppisiin saariin ja ikiaikaisiin sademetsiin tai rentoudu aurinkokannella tai kylpylässä, kun risteilemme rauhallisesti Australian upeimpien maisemien halki. Majoitus, kaikki ateriat ja useimmat aktiviteetit sisältyvät hintaan. Risteilyjä järjestetään vuoden ympäri.

Hinta alk.: 
EUR 1675
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Koe Ison valliriutan risteilyt

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy