Australia ToursAktiv-Resor

Perth ja Lounais-Australia

Modernista ja aikaansa seuraavasta Perthistä löydät Australian parhaimpiin kuuluvia rantoja, vilkkaita toreja ja upeita puistoja. Tämä vauras kaupunki on portti laajalle lounaisrannikolle sekä upeaan sisämaahan. Voit vierailla viinitiloilla sekä gallerioissa ja putiikeissa. Voit myös harrastaa surffausta ja käydä valasretkillä. Western Australia tarjoaa jännittäviä kokemuksia kaikille matkaajille.

Margaret River

Margaret-joen alueella on nähtävyyksiä pohjoisen Geographe-lahden rauhallisista vesistä ikivanhaan luolien kirjomaan Leeuwin-Naturaliste -harjuun. Korkeiden metsien ja valtameren väliin rajoittuva alue on tunnettu palkituista viineistään, hyvästä ruoasta, turmeltumattomista rannoista ja upeista maisemista.

Rottnest Island

Fremantlen ulkopuolella sijaitseva saari on ainoa paikka maailmassa, missä voit nähdä lyhythäntäkengurun omassa luonnollisessa ympäristössään. Monia vaiheita kokenut saari on säilynyt hyvin alkuperäisenä ja siellä voi harrastaa uimista, pyöräilyä, patikointia rannoilla tai historian tutkimusta.

Fremantle

Fremantlessa on Länsi-Australian suurin ja edustavin kokoelma kulttuuriperintökohteiksi määriteltyjä rakennuksia ja se on kansainvälisestikin tunnettu maailman parhaiten säilyneenä 19.nnen vuosisadan satamamiljöönä. Pakollisiin kuvioihin kuuluu opastettu kiertoajelu kaupungin nähtävyyksille historiallisella raitiovaunulla.

The Pinnacles

Yhdessä Australian erikoisimpana pidetyssä maisemassa uskomattoman näköiset kalkkikivipilarit nousevat eteerisinä hiekasta jopa neljän metrin korkeuteen. Kolmen tunnin ajomatkan päässä Perthistä sijaitseva Pinnacles tunnetaan omalaatuisesta kuunmaisemasta, joka jaksaa hämmästyttää pilareiden lomassa kulkijoita.

Kohteet / Australia

Hotellit / Perth ja Lounais-Australia

Ningaloo Reef Resort Coral Coastin retket ja hotellit
Bayview Coral Bay Coral Coastin retket ja hotellit
Monkey Mia Dolphin Resort Coral Coastin retket ja hotellit
Sleepwell Motel Perthin ympäristön hotellit
Quality Resort Sorrento Beach Perthin ympäristön hotellit
Seashells Scarborough Perthin ympäristön hotellit
Seashells Yallingup Perthin ympäristön hotellit
Seashells Mandurah Perthin ympäristön hotellit
Seashells Fremantle Perthin ympäristön hotellit
Rendezvous Hotel Perth Scarborough Perthin ympäristön hotellit
Perth Ambassador Hotel Perthin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy