Australia ToursAktiv-Resor

Australian risteilyt

Laiva on ehkä rentouttavin tapa matkustaa ja Oseania ja Tyyni valtameri tarjoavat aivan omanlaisiaan risteilyvaihtoehtoja. Aktiv-Resor on myös laadukkaiden laivamatkojen asiantuntija ja olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme vain parhaita ja omaleimaisimpia varustamoja Australian markkinoilta. Ellei Australiaa laskettaisi mantereeksi, se olisi maailman suurin saari! Rantaviivaa ja vesialuetta riittää ja australialaiset rakastavatkin risteilyjä omilla kotivesillään pienten paikallisten varustamoiden laivoilla. Yleensä vain muutamia kymmeniä matkustajia majoittavilla aluksilla tutustut helposti muihin matkustajiin ja australialainen miehistö pitää huolen kaikkien hyvinvoinnista ja siitä, että tunnelma on kodikas ja rento.

Coral Expeditions

Coral Expeditions on vakiintunut ja luotettava pienvarustamo, jonka noin 50 - 100 henkeä majoittavat alukset tekevät lyhyitä, usein aktiivista toimintaa sisältäviä risteilyjä eri puolilla Australiaa.

North Star Cruises

North Star Cruises on kaikilla Australian rannikoilla operoiva, toiminnallisiin ja seikkailullisiin risteilyihin erikoistunut laivanvarustaja. Uusi lippulaiva True North vierailee säännöllisesti myös eksoottisen Papua-Uuden Guinean ja Salomonin saarten vesillä.

Princess Cruises

Princess Cruises on perinteikäs yhtiö, jonka alukset on useamman kerran valittu maailman parhaiksi isojen varustamojen sarjassa. Osana maailman suurinta risteilykonsernia Carnival Groupia Princess Cruisesin alukset operoivat kaikilla mantereilla ja valtamerillä ja siten myös Australian ympäristössä esimerkiksi Aasian ja Australian välillä ja Tyynen meren yli Australiasta Amerikkaan. Mikäli aikaa on käytettävissä pari viikkoa, on mahdollista sisällyttää Australiasta lähtevään rentouttavaan risteilyyn eksoottista vierailukohteita kuten Uusi-Kaledonia, Vanuatu, Fiji tai jopa Uusi Guinea.

Kohteet / Australia

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy