Australia ToursAktiv-Resor

Coral Sea Resort

4 Tähteä First Class Deluxe

Coral Sea Resort sijaitsee aivan valtameren rannalla, kävelyetäisyydellä Airlie Beachin lumoavasta lomakaupungista ja sen monista kaupoista, kahviloista ja rennosta ilmapiiristä. Vastakkaisessa suunnassa, kävelyteiden ja -siltojen verkoston yhdistämänä on Abell Pointin satama, josta on suora laivayhteys Whitsunday Islandille ja Isolle valliriutalle ja monille sen uskomattomille korallisaarille.
Coral Sea Resortin huonevalikoimaan kuuluu ylellisiä sviittejä ja 1, 2 ja 3 makuuhuoneen huoneistoja, kattohuoneistoja ja rantahuviloita. Kattavaan palveluvalikoimaan lukeutuu palkittu rantaravintola ja sen intiimi "huvimaja", cocktailbaari, kuntosali, hissi ja kulkuväylät liikuntarajoitteisille, hierontapalvelut, vesiurheiluvälineet, 25 m uima-allas, oma laituri, hääkappeli, juhlatila 200 ihmiselle, myymälä ja retkivarauspiste.
Airlie Beachin alueelle pääsee Proserpinen, Whitsunday Coastin ja Hamilton Islandin lentokentiltä. Kaikilta päivittäisiltä lennoilta on maksulliset kuljetuspalvelut, jotka tuovat matkustajat suoraan hotellin ovelle.
Neljän tähden Coral Sea Resortia pidetään yhtenä houkuttelevimmista luksuskohteista maagisella Whitsundaysin alueella ja sen palveluissa yhdistyvät ensiluokkaiset tilat ja palkittu vieraanvaraisuus. Retkivarauspiste auttaa löytämään aktiviteetteja kuten luontomatkoja krokotiilijoelle, yön yli purjehduksia ja saariseikkailuja myös legendaariselle Whitehaven Beachille.

Hinta alk.: 
EUR 216
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Whitsundayn hotellit

Daydream Island Resort & Spa Whitsundayn hotellit
Palm Bungalows, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Reef View Hotel, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Beach Club, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
qualia, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Yacht Club Villas, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Hamilton Island -paketit Whitsundayn hotellit
Hamilton Island Whitsundayn hotellit
One&Only Hayman Island Whitsundayn hotellit
Coral Sea Resort Whitsundayn hotellit
at Hotel Group Whitsundayn hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy