Australia ToursAktiv-Resor

The Ghan - Adelaidesta Darwiniin

Eräs maailman upeimmista junaseikkailuista kulkee yli koko Australian mantereen. The Ghan –junan reitti vie Pohjoisterritorion pääkaupungista Darwinista Australian punaisen keskustan läpi Etelä-Australian Adelaideen. Matkan aikana voit kokea pohjoisen Top Endin tropiikin uskomattomat luonnonpuistot, punaisen keskustan ikiaikaisen Outbackin olosuhteet ja mantereen vanhimmat viinialueet sekä Etelä-Australian ja Adelaiden antoisan ruoka- ja ravintolakulttuurin.
Vuodesta 2015 alkaen Ghanin ohjelmaan kuuluu lyhyitä pysähdyksiä, jotka antavat matkustajalle mahdollisuuden kokea aidon outbackin henkeäsalpaavat auringonlaskut ja –nousut mantereen syrjäisimmissä kolkissa. Platinum- ja Gold –luokissa tutustumisretket sisältyvät matkan hintaan. Katherinessa tehdään veneretki Nitmilukin rotkojärville ja Alice Springsissä on mahdollisuus tehdä kaupunkikierros tai käydä ratsastamassa kamelilla.
Perinteinen kolmen päivän junamatka pidentyy toukokuun ja elokuun lopun väliseksi ajaksi neljäpäiväiseksi. Sen ohjelmaan tulee uusia elämyksiä, kuten illallinen tähtitaivaan alla ja mahdollisuus lentoretkeen Ulurulle. Toinen uutuus on retki kiehtovaan maanalaiseen opaalikaivoskaupunkiin, Coober Pedyyn.
Platinum ja Gold -luokissa kaikki ruuat, juomat ja pysähdysten aikaiset retket sisältyvät hintaan. Matkan varrella Ghanin ravintola tarjoaa kullekin alueelle tyypillisistä paikallisista raaka-aineista valmistettuja ruokia. Junan salonkivaunussa voitte nauttia Australian parhaita viinejä ja seurustella muiden matkalaisten kanssa. Parhaan käsityksen vaihtuvista maisemista saat ihailemalla näkymiä salonkivaunun avarista panoraamaikkunoista.

Hinta alk.: 
EUR 890
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy