Australia ToursAktiv-Resor

Matkustusluokat

Great Southern Rail tarjoaa all-inclusive palvelun kaikille Gold ja Platinum luokan matkustajille. Valitsetpa minkä matkustusluokan tahansa junien palvelu on ensiluokkaista ja matkustajien mukavuudesta pidetään hyvää huolta. Hyvätasoinen Platinum-luokka tarjoaa monia ylellisiä etuja, kuten esimerkiksi yksityiskuljetukset, hyttiaamiaisen ja sisäänpääsyn Platinum Clubille. Tilavissa ja hyvin varustelluissa hyteissä on parivuode tai erilliset vuoteet. Ravintola tarjoaa viiden ruokalajin illallisen tuoreista kauden raaka-aineista Platinum Clubilla, jossa on myös mukava vaihtaa kuulumisia matkakumppaneiden kanssa illallisen jälkeen. Kaikki juomat, myös hyvälaatuiset australialaiset viinit, sisältyvät hintaan.
Gold Service -luokassa on valittavana kolme eri hyttikategoriaa. All-inclusive palveluun sisältyvät illalliset sekä valikoima valikoima juomia ja retkiä matkan varrella.
Gold Service Twin Cabin (kahdelle) on Ghan ja Indian Pacific junien suosituin hyttiluokka.
Gold Service Single Cabin (yhdelle) sopii yksin matkustaville ja on hauska tapa matkustaa junassa ja silti omassa rauhassa. Hytistä ei mene yhden hengen lisämaksua, ja Single alennus on voimassa ympäri vuoden. Hytissä on lavuaari peseytymistä varten, wc- ja suihkutilat löytyvät vaunun perältä.
Gold Service Superior Cabin (maksimi kolmelle, rajoitettu määrä) lähes tuplaa kahden hengen hyttien tilan ja sopii erinomaisesti vaikka perheille.
Gold- ja Platinum hyttiluokissa matkustaville suositellaan Smart casual pukeutumista. Jotain lämmintä kannattaa pakata mukaan, sillä junissa on tehokas ilmastointi. Retkille kannattaa varata mukaan hattu, aurinkovoide ja mukavat kengät. Pakkaa kevyesti, sillä vaunuun saa tuoda vain käsimatkatavaralaukun ja pukupussin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy