Australia ToursAktiv-Resor

Crossley Hotel Melbourne

3,5 Tähteä Superior Toursist Class Deluxe

Crossley Hotel Melbournen suurin etu piilee sen oivallisessa sijainnissa kaupungin vilkkaissa keskustakortteleissa. Hotelli on lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja sen ympärille on keskittynyt monilukuinen joukko teattereita, ravintoloita, kattoterassi baareja, kahviloita ja viinibaareja. Kulkuyhteydet rannalle ja ympäristöön ovat hyvät ja kadun päässä on ilmaisen city circle -raitiovaunulinjan pysäkki. Melbournen vanhalle ydinkeskustalle tyypilliset kapeat kauppakujat on helppo valloittaa Crossley–hotellista käsin.
Viihtyisiä ja tilavia standard ja superior - huoneita on 89 ja niissä on minibaari, teen- ja kahvinkeitin, hiustenkuivain sekä silitysrauta ja –lauta. Palveluun sisältyvät myös vapaat viihde-elokuvat, sanoma- ja aikakausilehdet, business centre ja ilmainen internet. Perheille tai yhdessä matkustaville pariskunnille Crossley Hotel tarjoaa yhden ja kahden makuuhuoneen omalla kattoterassilla varustettuja huoneistoja.
Crossley Hotel Melbournen vieraat voivat nauttia runsaasta ja hyvästä buffetaamiaisesta ja aamiaishuoneessa on tarjolla halutessasi virkistävää espressoa tai teetä pitkin päivää. Asukkaat voivat myös hoitaa asioitaan ajanmukaisessa business centressä, käyttää hyödykseen näppärää kirjojen kierrätystä sekä rentoutua viihtyisässä, hotellin mezzanine–kerrokseen sijoittuvassa ravintolassa tai sen yhteydessä olevassa viinibaarissa.

Hinta alk.: 
EUR 150
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Melbournen hotellit

Hotel Lindrum Melbournen hotellit
Mercure Welcome Melbourne Melbournen hotellit
Travelodge Southbank Melbournen hotellit
Travelodge Docklands Melbournen hotellit
Crossley Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Rendezvous Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Vibe Savoy Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Clarion Suites Gateway Melbournen hotellit
The Swanston Hotel, Grand Mercure Melbournen hotellit
Oaks on William Melbournen hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy