Australia ToursAktiv-Resor

Daydream Island Resort & Spa

4 Tähteä First Class Deluxe

Queenslandin vetovoimaisimman matkailuvaltin, Ison valliriutan sydämessä sijaitseva, useasti palkittu Daydream Island Resort and Spa tarjoaa vierailleen seikkailullisia ja hauskoja päiviä ja romanttista ja rentouttavaa oleskelua. Lyhyen lauttamatkan päässä Hamilton Islandin lentokentältä ja vain muutaman minuutin venematkan päässä Airlie Beachistä, Daydream Island on Whitsunday-saarten todellinen helmi. Hotellin majoitustilat koostuvat 296 kauniista huoneesta ja sviitistä, jotka edustavat lajissaan ylellistä, mutta laatuunsa nähden edullista tasoa. Jokainen huone on aistikkaasti sisustettu modernein mukavuuksin ja tarjoaa avarat näkymät syrjäiselle rannalle tai upeaan sademetsään.
Daydream Islandilla vieraat voivat hemmotella itseään Rejuvenation–kylpylässä, jonka 16 huoneessa tehdään kauneussalonkipalveluita, aromaterapeuttisia luontaishoitoja sekä erilaisia mielen, kehon ja sielun tasapainoa edistäviä hoitoja. Toimintaa etsiville asiakkaille Daydream Island Resort and Spa tarjoaa monipuolista jännitystä sukellus- ja snorklausretkillä sekä runsaalla vesiurheilulajien valikoimalla, joita ovat muun muassa vesihiihto, purjelautailu, laitesukellus, kalastus ja melonta. Maan kamaralla voi harrastaa tennistä, sulkapalloa tai lentistä ja golffarit voivat laittaa puttaustaitonsa koetukselle australialaisittain teemoitetulla 19 väylän mini-golfradalla.
Daydream Islandin erikoisuuksiin kuuluu ulkoilmaelokuvateatteri, jonka 13,4–metriseltä laajakankaalta katsellaan Hollywoodin uusimpia tuotoksia. Voit myös ihailla yli 80 kalalajia ja jopa syöttää haita tai keihäsrauskuja maailman suurimmassa ulkoilma-akvaariossa, joka on itseasiassa keinotekoinen koralliriutta.
Kulinaristeille ja viinin ystäville on neljä vaihtoehtoa: illallisravintola Mermaid, buffet-tyyppinen Waterfalls Restaurant, rennompi a la carte ravintola Fishbowl Tavern ja delityylinen Boathouse Bakery.

Hinta alk.: 
EUR 278
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Whitsundayn hotellit

Daydream Island Resort & Spa Whitsundayn hotellit
Palm Bungalows, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Reef View Hotel, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Beach Club, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
qualia, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Yacht Club Villas, Hamilton Island Whitsundayn hotellit
Hamilton Island -paketit Whitsundayn hotellit
Hamilton Island Whitsundayn hotellit
One&Only Hayman Island Whitsundayn hotellit
Coral Sea Resort Whitsundayn hotellit
at Hotel Group Whitsundayn hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy