Australia ToursAktiv-Resor

Kangaroo Island in Style 2 päivää

Vuodesta 1986 lähtien Exceptional Kangaroo Island on ollut matkailijoiden ykkösvalinta luontoa, kulttuuria tai historiaa käsittelevien opastettujen retkien järjestäjänä Kangaroo Islandilla. Paikallisen pariskunnan, Craig ja Janet Wickhamin, omistama ja pyörittämä yritys tarjoaa erilaisia vahvasti luontopainotteisia retkikokonaisuuksia pienille ryhmille sekä yksityisesti matkustaville.
Lähde siis tutustumaan Kangaroo Islandiin muutaman samanmielisen matkaajan kanssa. Australian johtava retkijärjestäjä tarjoaa mahdollisuuden nähdä sekä Kangaroo Islandin ikoniset maisemat että sen harvemmin nähdyt syrjäseudut. Matkustat mukavasti asiantuntijan johdolla tukevalla nelivetomaasturilla ja pääset nauttimaan saaren vieraanvaraisuudesta, hyvästä ruuasta ja viinistä sekä upeasta luonnosta ja eläimistöstä.
Päivä 1: Lennät Kangaroo Islandille, missä tapaat luonto-oppaasi. Retki alkaa tutkimalla ympäröivää luontoa ja etsien koaloita, vallabeja ja kenguruita nautit aamuteetä matkan varrella. Gourmet-lounasta upeine paikallisine viineineen syödään pensassavannilla, minkä jälkeen seuraa vierailu Australian merileijonien luona. Ennen kuin tapaat majoituspaikkasi isännät, saat tietoa saaren historiasta ja alkuperäiskansan kulttuurista. Illallinen ja aamiaismajoitus yhdessä saaren parhaista majoituspaikoista kuuluvat hintaan.
Päivä 2: Aamiaisen jälkeen matkustetaan valtavaan Flinders Chasen kansallispuistoon, joka tarjoaa elinympäristön muun muassa harvinaisille tuhkahanhille, kenguruille, vallabeille, koaloille, vesinokkaeläimille ja lukemattomille lintulajeille. Aamuteen jälkeen vieraillaan Remarkable Rocks -kallioilla, Admirals Archissa ja turkishylkeiden yhdyskunnassa. Gourmetlounas odottaa taas ulkona luonnon helmassa tarjoten parhaita paikallisia tuotteita ja upeita viinejä. Iltapäivällä tutustumme vielä jonkin aikaa Kangaroo Islandiin ennen paluuta lentokentälle ja lentoa Adelaideen.
Australia on unohtumaton seikkailu ja Kangaroo Island yksi sen tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Hinta alk.: 
EUR 970
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy