Australia Tours Aktiv-Resor

Aktiv-Resor normaalisti avoinna - unelmoidaan yhdessä

Olemme uutuutena lisänneet laadukkaita Euroopan kohteita valikoimaamme nyt kun maailma alkaa pikkuhiljaa avautumaan. Kerromme näistä mielellämme lisää ja räätälöimme unelmienne Euroopan matkan kaukokohteiden lisäksi. Suosimme nyt matkustamista turvallisiin ja rauhallisiin kohteisiin poissa ruuhkista, majoittuen omassa villassa tai pienessä boutique-hotellissa.

Palvelemme teitä normaalisti aukioloaikojemme puitteissa 9-16 puhelimitse ja sähköpostilla. Toimistollamme tapaaminen onnistuu ajanvarauksella. Varatessasi meiltä matkan nyt, saat kuluttoman matka-ajankohdan siirron jos matka joudutaan peruuttamaan koronapandemian takia. Voit turvallisin mielin suunnitella kanssamme uusia matkaunelmia!

Aktiv-Resor seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ja Suomen matkailualan liitto ry SMAL tiedotteisiin pohjaten. Terveys ja turvallisuus on meille aina ykkösprioriteetti, jossa emme tee kompromisseja. Ulkoministeriö ei tällä hetkellä muuta yksittäisten matkustustiedotteiden turvallisuustasoa koronavirustilanteen vuoksi. Matkustustiedotteissa annetaan jatkossakin tietoa maan tai alueen matkustusturvallisuudesta. Tämän hetken tilanteen mukaisesti matkustus on sallittu jo tiettyihin maihin, joissa taudin ilmaantuvuus on riittävän alhaisella tasolla. Viro, Latvia, Liettua, Norja, Tanska ja Islanti ovat olleet sallittuja matkakohteita jo kesäkuusta alken. Lisäksi 13.07. alkaen rajoitukset poistuivat myös seuraavilta Euroopan mailta: Alankomaat, Andorra, Belgia, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Liechtenstein, Malta, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Unkari ja Vatikaani. EU valtioiden avaamista voi seurata  REOPENEU sivustolta. Euroopan ulkopuolisista maista rajoituksista on luovuttu seuraavien maiden osalta. Georgia, Japani, Uusi-Seelanti, Ruanda, Etelä-Korea, Thaimaa, Tunisia, Uruguay. Huomioitava kuitenkin, että vaikka Suomi on poistanut rajoitteet näiden valtioiden osalta niin mailla voi olla omia rajoituksia näihin kohteisiin matkailijoiden maahanpääsystä. Suomen valtio tiedottaa kaikista matkustusrajoitteista parin viikon välein.

Jokainen olemassaolevia varauksia koskeva muutos ja peruutus arvioidaan aina tapauskohtaisesti matkapakettilainsäädännön ja matkanjärjestäjän soveltamien ehtojen perusteella sekä Ulkoministeriön tiedotteisiin pohjaten. Teemme parhaamme ja neuvottelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa peruutus – tai muutoskustannuksista. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että matkat saadaan toteutettua suunnitellun mukaisesti myöhempänä ajankohtana.

Olemme yhteydessä hyvissä ajoin kaikkiin matkustajiin, joita mahdolliset muutokset koskevat. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tarvittaessa aiheesta lisää. Tällä hetkellä olemme peruneet matkamme 01.08.2020 asti.

Meidät tavoittaa kiireellisissä asioissa kaikkina ajankohtina laittamalla viestin sales@aktiv-resor.fi omilla yhteystiedoilla. Soitamme teille välittömästi takaisin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta. Suosittelemme myös tutustumaan omaa matkakohdetta koskeviin ohjeistuksiin. Vaikka Aktiv-Resor tarjoaa matkoja tiettyihin kansainvälisiin kohteisiin niin emme takaa, että kohde on riskitön tai täysin turvallinen matkustaa. Matkatoimisto ei myöskään ole vastuussa vahingoista tai menetyksistä, joita matkustaminen kohteisiin voi aiheuttaa. Jokainen matkustaja vastaa matkustuspäätöksestään itse ja on ensiarvoisen tärkeää tutustua kohdemaan tilanteeseen ja rajoituksiin tapauskohtaisesti jo matkan varaamisen yhteydessä sekä tarkistaa matkavakuutuksen kattavuus.

Lisätietoja koronaviruksen esiintymisestä ja sen vaikutuksista löytyy viranomaisten sivustoilta.

THL

Ulkoministeriö

 

 

 

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy
-->