Australia Tours Aktiv-Resor

Perth ja Lounais-Australia

Modernista ja aikaansa seuraavasta Perthistä löydät Australian parhaimpiin kuuluvia rantoja, vilkkaita toreja ja upeita puistoja. Tämä vauras kaupunki on portti laajalle lounaisrannikolle sekä upeaan sisämaahan. Voit vierailla viinitiloilla sekä gallerioissa ja putiikeissa tai harrastaa surffausta ja käydä valasretkillä. Western Australia tarjoaa jännittäviä kokemuksia kaikille matkaajille.

Margaret River

Kauniin Margaret-joen alueella on nähtävyyksiä pohjoisen Geographe-lahden rauhallisista vesistä ikivanhaan luolien kirjomaan Leeuwin-Naturaliste-harjuun. Korkeiden metsien ja valtamerten väliin rajoittuva alue on tunnettu palkituista viineistään, hyvästä ruoasta, turmeltumattomista rannoista ja upeista maisemista.

Rottnest Island

Fremantlen ulkopuolella sijaitseva saari on ainoa paikka maailmassa, missä voit nähdä lyhythäntäkengurun omassa luonnollisessa ympäristössään. Monia vaiheita kokenut saari on säilynyt hyvin alkuperäisenä ja siellä voi harrastaa uimista, pyöräilyä, patikointia rannoilla tai historian tutkimusta.

Fremantle

Fremantlessa on Länsi-Australian suurin ja edustavin kokoelma kulttuuriperintökohteiksi määriteltyjä rakennuksia ja se on kansainvälisestikin tunnettu yhtenä maailman parhaiten säilyneistä 1800-luvun satamamiljöistä. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin opastetulla kiertoajelulla historiallisella raitiovaunulla tai hyppää lähijunaan ja suuntaa rannalle.

The Pinnacles

Yhtenä Australian erikoisimpana pidetyistä maisemista uskomattoman näköiset kalkkikivipilarit nousevat eteerisinä hiekasta jopa neljän metrin korkeuteen. Kolmen tunnin ajomatkan päässä Perthistä sijaitseva Pinnacles tunnetaan omalaatuisesta kuunmaisemasta, joka jaksaa hämmästyttää pilareiden lomassa kulkijoita.

Kohteet / Australia

Hotellit / Perth, Lounais-Australia ja Coral Coast

Monkey Mia Dolphin Resort Coral Coastin retket ja hotellit
Ningaloo Coral Bay Coral Coastin retket ja hotellit
Sleepwell Motel Perthin ja ympäristön hotellit
Nautica Residences Fremantle by Seashells Perthin ja ympäristön hotellit
Seashells Scarborough Perthin ja ympäristön hotellit
Seashells Yallingup Perthin ja ympäristön hotellit
Seashells Mandurah Perthin ja ympäristön hotellit
Sage Hotel West Perth Perthin hotellit
Perth Ambassador Hotel Perthin hotellit
Pan Pacific Perth Perthin hotellit
Crown Metropol Perth Perthin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy