Australia Tours Aktiv-Resor

Christchurch ja Canterbury

Christchurch on Eteläsaaren suurin kaupunki. Se kärsi mittavia vahinkoja voimakkaassa maanjäristyksessä vuonna 2011, minkä jälkeen kaupunkia on uudelleen rakennettu uusimpien tekniikoiden ja ideoiden pohjalta. Christchurch on edelleen tärkeä portti moniin fantastisiin elämyksiin, joista mainittakoon kalliokiipeily, vaellus, purjehdus, risteilyt ja viininmaistelu sekä kuumailmapallolennot.

Franz Josefin ja Foxin jäätiköt

Uuden-Seelannin eteläisten alppien korkeilta huipuilta alkunsa saavista 140 jäätiköstä kaksi ulottuu alempiin lauhkean vyöhykkeen sademetsiin saakka - Franz Josefin ja Foxin jäätiköt. Nämä jättimäiset jääkielekkeet tunkeutuvat noin 3000 metristä 250 metrin korkeuteen merenpinnasta ja tarjoavat mahdollisuuden upeisiin vaelluksiin ja kiipeilyyn.

Kaikoura

Kaikouran pääasiallinen nähtävyys ovat valaat, yleisimpiä lajeja ovat pallopää-, etelänmusta-, ryhä- ja sinivalaat. Lähes yhtä tärkeä vaikutus on toki maisemien kauneudella, johon vaikuttavat oleellisesti paikoittain lähes pystysuoraan merestä nouseva Seaward Kaikoura- ja lännempänä samansuuntaisena kulkeva Inland Kaikoura- vuoristo.

Länsirannikko

Harvaan asuttu Uuden-Seelannin villi länsirannikko henkii uraauurtavan raja-alueen tunnelmaa. Tällä "Jäätiköiden maaksi" kutsutulla alueella on vilkkaasti virtaavia jokia, sademetsiä ja jäätiköitä sekä runsaasti tärkeitä geologisia aarteita.

Aoraki Mount Cookin kansallispuisto

Aoraki Mount Cookin kansallispuistosta 40 prosenttia koostuu suurimmaksi osaksi jäästä ja kallioista. Puistossa sijaitseva Uuden-Seelannin korkein vuori, Mount Cook yltää lähes 4 kilometrin korkeuteen. Mount Cook Village toimii oivallisena lähtöpaikkana vaelluksille ja kiipeilylle ja on helposti saavutettavissa Christchurchista tai Queenstownista.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Matkaehdotuksia Christchurch ja Canterbury

Hotellit / Christchurch ja Canterbury

Rydges Latimer Christchurch Christchurchin and Canterburyn hotellit
Chateau on the Park, Double Tree by Hilton Christchurchin and Canterburyn hotellit
Heritage Christchurch Christchurchin and Canterburyn hotellit
The George Hotel Christchurchin and Canterburyn hotellit
Scenic Hotel Franz Josef Glacier Länsirannikon hotellit
Heartland Hotel Fox Glacier Länsirannikon hotellit
Wilderness Lodge Lake Moeraki Länsirannikon hotellit
Wilderness Lodge Arthur's Pass Länsirannikon hotellit
Te Waonui Forest Retreat, Franz Josef Länsirannikon hotellit
Peppers Bluewater Resort Foxin ja Franz Josefin jäätiköiden retket ja hotellit
Distinction Fox Glacier Te Weheka Hotel Foxin ja Franz Josefin jäätiköiden retket ja hotellit
Rendezvous Hotel Christchurch Christchurchin and Canterburyn hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy