Australia ToursAktiv-Resor

Melbourne ja Victoria

Victorian osavaltio on uskomattoman monipuolinen yhdistelmä kaunista luontoa, ruokakulttuuria ja erinomaisia viinejä, taiteita ja teatteria sekä kansainvälisiä urheilutapahtumia. Osavaltion pääkaupunki Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan viktoriaanisista rakennuksistaan, kujistaan ja kahviloistaan sekä gallerioistaan ja taidetapahtumistaan.

Great Ocean Road

Suurimman osan matkasta legendaarisella Great Ocean Roadilla ajetaan pitkin jylhää rannikkoa. Maisemat rantaviivalla ja sisämaan vuoristossa ovat paikoin henkeäsalpaavia. Otwayn majakka-aseman lisäksi suosittu pysähdyspaikka on The Twelwe Apostles - 12 Apostolia - näistä eroosion muovaamista kalkkikivipaasista enää seitsemän on pystyssä.

Phillip Island

Phillip Island - sinipingviinien koti - sijaitsee 90 minuutin matkan päässä Melbournesta. Illansuussa pingviinit ilmestyvät aallokosta rannalle välittämättä tuhansista uteliaista katsojista. Saarella on suuri luontoreservaatti, jossa voi nähdä koaloita, turkishylkeitä, pelikaaneja, lyhytpyrstöliitäjiä ja muita merilintuja.

Yarran laakso

Yarran laakso on hyvä esimerkki Victorian hedelmällisestä maaseudusta. Kaukana siintävät harjanteet, viiniköynnösten kirjailemat rinteet, korkeuksiin kurottavat puut ja kirkasvetiset joet muovaavat Healesvillen ja Warburtonin kuvauksellisia maisemia. Nauti lasi Yarran loistavaa chardonnayta ja rentoudu paikallisten tapaan.

Daylesford

Historiallinen Daylesford on romanttinen pikkukaupunki. Kumpuileva maasto, pulppuavat lähteet, ensiluokkaiset majoitusliikkeet ja huippuravintolat vetävät puoleensa vierailijoita maailmalta ja läheisestä Melbournesta. Valmistaudu hyvinvointia lisääviin hoitoihin ja kulinaarisiin nautintoihin Daylesfordin rentouttavassa ilmapiirissä.

Kohteet / Australia

Hotellit / Melbourne ja Victoria

Bendigo Homestead Motor Inn & Apartments Melbournen ja ympäristön hotellit
PARKROYAL Melbourne Airport Melbournen ja ympäristön hotellit
Flinders Hotel Melbournen ja ympäristön hotellit
The Schaller Melbournen ja ympäristön hotellit
Ramada Resort Phillip Island Melbournen ja ympäristön hotellit
Lake House Melbournen ja ympäristön hotellit
Hotel Lindrum Melbournen hotellit
Mercure Welcome Melbourne Melbournen hotellit
Travelodge Southbank Melbournen hotellit
Travelodge Docklands Melbournen hotellit
Crossley Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Rendezvous Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy