Australia Tours Aktiv-Resor

Melbourne ja Victoria

Victorian osavaltio on monipuolinen yhdistelmä kaunista luontoa, ruokakulttuuria ja erinomaisia viinejä, taiteita ja teatteria sekä kansainvälisiä urheilutapahtumia. Osavaltion pääkaupunki Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan viktoriaanisista rakennuksistaan, tyylikkäistä putiikeistaan, kahviloistaan sekä gallerioistaan ja taidetapahtumistaan.

Great Ocean Road

Suurimman osan matkasta legendaarisella Great Ocean Roadilla ajetaan pitkin jylhää rannikkoa. Maisemat rantaviivalla ja sisämaan vuoristossa ovat paikoin henkeäsalpaavia. Otwayn majakka-aseman lisäksi suosittu pysähdyspaikka on The Twelwe Apostles - 12 Apostolia - näistä eroosion muovaamista kalkkikivipaasista enää seitsemän on pystyssä.

Phillip Island

Phillip Island - sinipingviinien kotisaari - sijaitsee 90 minuutin päässä Melbournesta. Illansuussa pingviinit ilmestyvät aallokosta rannalle välittämättä tuhansista uteliaista katsojista. Saarella on suuri luontoreservaatti, jossa voi nähdä koaloita, turkishylkeitä, pelikaaneja, lyhytpyrstöliitäjiä ja muita merilintuja.

Yarran laakso

Yarran laakso on hyvä esimerkki Victorian hedelmällisestä maaseudusta. Kaukana siintävät harjanteet, viiniköynnösten kirjailemat rinteet, korkeuksiin kurottavat puut ja kirkasvetiset joet muovaavat Healesvillen ja Warburtonin kuvauksellisia maisemia. Autolla matkaavien kannattaa poiketa alueen lukuisissa gallerioissa ja tilamyymälöissä.

Daylesford

Historiallinen Daylesford on romanttinen pikkukaupunki. Kumpuileva maasto, pulppuavat lähteet, ensiluokkaiset majoitusliikkeet ja huippuravintolat vetävät puoleensa vierailijoita maailmalta ja läheisestä Melbournesta. Valmistaudu hyvinvointia lisääviin hoitoihin ja kulinaarisiin nautintoihin Daylesfordin rentouttavassa ilmapiirissä.

Kohteet / Australia

Matkaehdotuksia Melbourne ja Victoria

Hotellit / Melbourne ja Victoria

Grange Bellinzona Melbournen ja ympäristön hotellit
Flinders Hotel Melbournen ja ympäristön hotellit
Ramada Resort Phillip Island Melbournen ja ympäristön hotellit
Lake House Melbournen ja ympäristön hotellit
Great Ocean Road Resort Melbournen ja ympäristön hotellit
Adina Apartment Hotel Melbourne Melbournen hotellit
The Savoy Hotel on Little Collins Melbournen hotellit
PARKROYAL Melbourne Airport Melbournen hotellit
Pan Pacific Melbourne Melbournen hotellit
Crossley Hotel Melbourne Melbournen hotellit
Clarion Suites Gateway Melbournen hotellit
Crown Promenade Melbourne Melbournen hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy