Australia Tours Aktiv-Resor

Darwin ja Australian pohjoisosa

Pohjoisterritorion pääkaupunki Darwin sijaitsee niemellä ja sitä ympäröi meri kolmelta suunnalta. Ilmasto on lämmin ympäri vuoden ja paikalliseen elämäntapaan kuuluu paljon toimintaa ulkoilmassa. Darwin on luonnollinen portti Australian Top Endin maailmanperintökohteisiin ja päänähtävyyksiin: Kakadun, Litchfieldin ja Nitmilukin kansallispuistoihin sekä Tiwi-saarille ja tarunhohtoiseen Arnhem Landiin.

Kakadun kansallispuisto

Australian suurin kansallispuisto, Kakadu, kattaa lähes 20 000 neliökilometriä ja on Unescon maailmanperintöluettelon kohde. Kakadun kansallispuiston savannimetsät, avoimet vesistöt, joet, tulvaniityt, mangrovepensaikot ja rantaheteiköt ovat krokotiilien ja monien kotoperäisten eläinten ja lintujen asuinpaikkoja.

Litchfieldin kansallispuisto

Litchfieldin kansallispuistossa on runsaasti vesistöjä, jotka houkuttelevat ryömiviä, uivia ja räpytteleviä yhtä lailla pysyvästi pesiviä kuin muuttavia eläimiä. Alue on täynnä monsuunisademetsiä, kuumia lähteitä, syviä rotkoja ja mahtavia kalliohalkeamia, suuria palmulehtoja ja historiallisia tinakaivoksia.

Tiwi Islands

Darwinista 80 kilometriä pohjoiseen sijaitsevilta Tiwi-saarilta löytyy tiheitä sademetsiä, hiekkarantoja sekä kirkasvetisiä puroja ja lampia. Tiwi-kansa on elänyt saarilla tuhansia vuosia ja heidän elämänsä muutti katolisen lähetysaseman rakentaminen vuonna 1911. Melville ja Bathurst saaret tunnetaan perinteitä kunnioittavasta aboriginaalitaiteesta.

Arnhem Land

Aboriginaalien omistama Arnhemin maa koostuu villistä rannikosta, autioista saarista, kalaisista joista, rehevistä sademetsistä, korkeista ylängöistä, jyrkistä rinteistä ja metsäisistä savanneista. Lukumäärältään pieni aboriginaaliyhteisö ja sen perinteinen kulttuuri tapoineen ovat suurelta osin säilyneet muuttumattomina.

Kohteet / Australia

Hotellit / Darwin ja Australian pohjoisosa

Nitmiluk Chalets, Katherine Gorge Katherinen retket ja hotellit
Cicada Lodge Katherinen retket ja hotellit
Value Inn Darwinin ja ympäristön hotellit
Club Tropical Resort Darwin Darwinin hotellit
Rydges Darwin Central Darwinin hotellit
SKYCITY Darwin Darwinin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy