Australia ToursAktiv-Resor

Luoteis-Australia

Australian luoteisosat ovat viimeisiä aitoja erämaita. Nämä syrjäiset alueet ovat suuren mittakaavan maisemaa; tarua ja totta sekoittavaa ajatonta seutua, joka on täynnä elämää suurempia hahmoja ja miljoonien vuosien aikana muotoutuneita luonnonihmeitä. Rentoudu Intian valtameren rannalla Broomen mahtavalla Cable Beachilla, risteile Kimberleyn rannikolla ja käy ihailemassa Bungle Bungle –vuoristoa.

Broome

Helmenkalastajien aikoinaan perustama eksoottinen Broome hemmottelee ekohotelleillaan. Lämpimien ja kirkkaiden vesien hyväilemä Cable Beach, jolla on 22 km valkoista hiekkaa, on ihanteellinen paikka katsella auringonlaskua tropiikin illassa. Vierailu Broomessa ei ole täydellinen ilman kameliratsastusta upealla Cable Beachillä.

Bungle Bungle Range

300 metriä tasangon yläpuolelle kohoava Bungle Bungle Range näyttää ilmasta mahtavalta. Oranssien ja mustien raitojen peittämät hiekkakivikummut muodostavat rotkojen ja lampien maailman, jonka kätköissä palmut kurottavat kohti taivasta. Tämä Purnululun kansallispuistossa sijaitseva massiivinen kivimuodostelma on ehdottomasti nähtävä.

Kununurra

Kununurra tarkoittaa aboriginaalien kielessä ”isoa vettä” ja maisema onkin täynnä rotkoja ja vesiputouksia. Kununurra on portti Kimberleyn erämaihin ja sieltä on helppo päästä Purnululun kansallispuistoon, Argyle-järvelle, Mitchellin ylätasangolle, Ord-joelle ja Argylen timanttikaivokseen.

Gelkie Gorge National Park

Kimberleyn eri kansallispuistoista Geikie Gorgeen on helpoin päästä. Fitzroy-joen vanhan kalkkikivikannaksen läpi kaivertama Geikien rotko on noin 350 miljoonaa vuotta vanha. Joen rauhalliset vedet ovat täynnä kaloja ja sen puiden reunustamat törmät houkuttelevat lintuja, joiden lentoa on rentouttavaa seurata värikästä taustaa vasten.

Kohteet / Australia

Hotellit / Luoteis-Australia

Oaks Broome Broomen ja Cable Beachin hotellit
Seashells Broome Broomen ja Cable Beachin hotellit
Mangrove Hotel Broomen ja Cable Beachin hotellit
Kimberley Sands Resort and Spa Broomen ja Cable Beachin hotellit
Mitchell Falls Wilderness Lodge Kimberleyn hotellit
Bell Gorge Wilderness Lodge Kimberleyn hotellit
Bungle Bungle Wilderness Lodge Kimberleyn hotellit
Mt Hart Wilderness Lodge Kimberleyn hotellit
Home Valley Station Kimberleyn hotellit
El Questro Wilderness Park Kimberleyn hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy