Australia Tours Aktiv-Resor

Eteläsaari

Uskomattomalla Eteläsaarella voi harrastaa kaikkea jäätikkökiipeilystä ja koskenlaskusta valaiden katseluun. Saaren dramaattiset ja monipuoliset maisemat koostuvat lumihuippuisista vuorista, usvaisista merenlahdista, upeista vuonoista sekä laajoista tasangoista. Aktiivisen päivän jälkeen voit rentoutua ja nauttia lasillisen paikallista viiniä Uuden-Seelannin tuoreiden herkkujen kera.

Marlborough

Poikkeuksellisen laadukkaista Sauvignon Blanc-viineistään tunnettu Marlborough on Uuden-Seelannin suurin ja kuuluisin viinintuotantoalue. Aurinko paistaa ympäri vuoden tarjoten hienot puitteet kävely- ja melontaretkille. Vierailut viinitiloilla ja tilaravintoloissa on ehdoton must kaikille alueella vieraileville.

Queen Charlotte Track

Queen Charlotte Track on helpohko 70 kilometrin vaellusreitti Uuden-Seelannin Eteläsaaren koillisnurkassa. Reitti kiemurtelee upeissa luonnontilaisissa metsissä harjuja ja idyllisiä merenrantoja seuraillen. Paikallisen oppaan kanssa vaeltaessa havainnoit luontoa uskomattoman tarkasti.

Nelson

Eteläsaaren pohjoispäässä sijaitseva aurinkoinen Nelsonin alue on tunnettu upeista rannoista, kirkasvetisistä järvistä, vuorista ja metsistä. Nelsonissa asuu yli 350 taiteilijaa mukaan lukien nimekkäitä maoritaiteilijoita. Nauti kauniista ympäristöstä, lukuisista liikunnallisista aktiviteeteistä ja herkkullisia elämyksiä tarjoavista ravintoloista.

Abel Tasmanin kansallispuisto

Nelsonin länsipuolella sijaitseva Abel Tasmanin kansallispuisto on tunnettu kultaisista hiekkarannoista, graniittikallioisista saarista ja upean kasvuston omaavista metsistä. Monet ovat ihastuneet puiston rannikolla kulkeviin vaellusreitteihin, Abel Tasman Coast Trackiin ja Heaphy Trackiin, jotka kuuluvat Uuden-Seelannin suosituimpiin.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Eteläsaari

Scenic Hotel Marlborough Marlboroughin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy