Australia Tours Aktiv-Resor

Opastetut kiertomatkat

AAT Kings on toteuttanut opastettuja kiertomatkoja Australiaan ja Uuteen-Seelantiin jo vuodesta 1912. Heidän saumaton palvelunsa ja aito tekemisen meininki takaavat kokemuksen, jossa kaikki yksityiskohdat toimivat ja oppaiden aito innostus tarttuu jokaiseen osallistujaan. Asiantuntevan oppaan johdolla on itse helppo rentoutua, heittäytyä kerrottujen tarinoiden vietäväksi ja nauttia näistä uskomattoman monipuolisista kohteista sekä rennosta kansainvälisestä ilmapiiristä. AAT Kingsin henkilökunta on ystävällistä, työhönsä sitoutunutta ja innostunutta jakamaan tietoa omasta perimästään, luonnostaan ja kulttuuristaan. AAT Kings tarjoaa runsaan valikoiman eri pituisia ja joka budjettiin sopivia vaihtoehtoja. 

AAT Kings intohimo kohdemaita, niiden ihmisiä ja villieläimiä kohtaan on osa sitä, mikä tekee jokaisesta AAT Kings -kokemuksesta ainutlaatuisen, ja siksi he tekevät yhteistyötä vain niiden kumppaneiden kanssa, jotka jakavat saman näkemyksen matkustamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Kun matkustat AAT Kingsin ja minkä tahansa sisarbrändin kanssa, voit olla varma, että valitset matkustamisen yrityksen kanssa, joka asettaa kestävän kehityksen ja planeetan kaiken toimintamme ytimeen. Lukuisat luonnonsuojelu- ja  ympäristöprojektit sekä 11 kohdan vastuullisuusohjelma ovat erittäin tärkeänä osana yrityksen toimintaa.

Guided Holidays kiertomatkalla kansainvälisessä ryhmässä on 45-50 jäsentä. Kiertomatkoihin sisältyvät majoitukset aamiaisineen, retken matkareittiin kuuluvat illalliset sekä englanninkielisen matkanjohtajan ja kuljettajaoppaan palvelut.

Inspiring Journeys kiertomatkalla kansainvälisessä ryhmässä on enintään 20 jäsentä. Kiertomatkoihin sisältyvät majoitukset aamiaisineen, retken matkareittiin kuuluvat eksklusiiviset ateriat ruokajuomineen sekä englanninkielisen matkanjohtajan ja kuljettajaoppaan palvelut. Matkan laadukkaat majoitukset ja ruokailut on valikoitu tarkkaan, jotta pääsisit nauttimaan kohteesta täysin. Matkaan sisältyy myös virvokkeita, ympäristöystävällinen matkatarvikepaketti, yksinomaan matkaa varten suunniteltuja aktiviteetteja ja kohtaamisia paikallisten kanssa sekä lentokenttäkuljetukset (ehdot pätevät).

Kiertomatkoja tarjolla satoja sekä Australiaan että Uuteen-Seelantiin, joista sivuillamme esitelty vain muutamia.

Kysy lisää vaihtoehtoja toimistoltamme ja tilaa maksuton esite!

Kohteet / Australia

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy