Australia Tours Aktiv-Resor
  • Melbourne, Australlia
  • Lizard Island, Australia
  • Sydney opperatalo
  • Mitrepeak, Uusi-Seelanti
  • Maori tanssiesitys
  • Franz Josef Glacier, Uusi-Seelanti
  • Queenstown, Uusi-Seelanti
  • Reitti; Australian ja Uuden-Seelannin kohokohdat

Highlights of Australia and New Zealand

Koe Australian ja Uuden-Seelannin parhaat puolet kokeneen englanninkielisen matkanjohtajan ja kuljettaja-oppaan johdolla. Tutustut uskomattomiin paikkoihin, matkustat mukavalla linja-autolla ja asut tasokkaissa hotelleissa. Ohjelma on tasapainoinen kahden maan yhdistelmä käsittäen nykyaikaiset kaupungit ja upeat luontokohteet. Värikäs Iso valliriutta ja majesteettinen Milford Sound, Punaisen keskustan aboriginaali- ja Rotoruan Maorikulttuuri ovat matkan kohokohtia.

Päivä 1. Saapuminen Melbourneen

Edustajamme toivottaa tervetulleeksi lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Illalla on tutustumistilaisuus ja illallinen matkanjohtajan ja muiden osallistujien seurassa.

Päivä 2. Melbournen nähtävyydet

Tänään tutustutaan nähtävyyksiin ja keskustan viehättäviin kauppakujiin opastetulla kävelyretkellä. Iltapäivä on vapaata omille seikkailuille, lähde retkelle Phillip Islandille tutustumaan pingviineihin (eri maksusta) tai tutustu Melbournen rikkaaseen ruokakulttuuriin.

Päivä 3. Vapaapäivä Melbournessa

Rentoudu Melbournessa tai lähde lisämaksulliselle retkelle Yarran laakson viinitiloille tai Great Ocean Roadin rannikolle katsomaan 12 apostolia.

Päivä 4. Melbourne – Alice Springs

Aamulento vie Australian punaisen keskustan tärkeimpään kaupunkiin Alice Springsiin. Siellä tutustutaan School of the Air –kouluun, jonka avulla syrjäseutujen koululaiset saavat opetusta sekä Flying Doctors palveluun. Illalla syödään gourmet barbeque –illallinen Falzonin perheen vieraana.

Päivä 5. Alice Springs – Uluru

Matka jatkuu karun kauniissa erämaamaisemissa Ayers Rock Resortiin (2 yötä). Auringon laskiessa nautitaan talon tarjoamaa viiniä ja kanapeitä tarkkaillen samalla auringon viimeisten säteiden leikkiä Ulurun monoliitilla.

Päivä 6. Uluru – Kata Tjuta

Varhainen herätys ihailemaan auringonnousua ja tutkimaan sitä lähemmin kävelyretkillä. Iltapäivällä matkataan tasangon yli Kata Tjutan kivipaasille nauttimaan sundowner pikkupurtavan kera.

Päivä 7. Uluru – Carins

Aaamulla tutustutaan Anangu-kansan perinteisiin ja taiteeseen. Myöhemmin siirrytään Ayers Rockin lentokentälle, mistä jatketaan lentäen Cairnsiin.

Päivä 8. Vapaapäivä Cairnsissä

Rentoa oleskelua omillasi elinvoimaisessa Cairnsissa.

Päivä 9. Iso valliriutta

Nopea katamaraani kuljettaa sinut ainutlaatuiselle Isolle valliriutalle, missä voit tarkkailla värikkäitä koralleja ja trooppisia kaloja monin eri keinoin. Buffet lounas nautitaan katamaraanilla.

Päivä 10. Cairns Sydney

Iltapäivällä lento Sydneyyn ja vapaa-aikaa.

Päivä 11. Sydneyn nähtävyydet

Tänään tutustut Sydneyn kuuluisaan oopperataloon paikallisen oppaan johdolla ja myöhemmin voit upottaa varpaasi Bondi Beachin hiekkaan. Ohjelmassa on myös Captain Cook – lounasristeily, jonka aikana näet Sydneyn ikonit sekä pääset kurkistamaan merenrantakotien pihapiireihin. Lounaan jälkeen pääset omatoimisesti tutustumaan kaupunkiin.

Päivä 12. Vapaapäivä Sydneyssä

Koko päivä omaa aikaa tutustua kaupunkiin. Illalla nautitaan yhteinen jäähyväisillallinen oman ryhmän kanssa.

Päivä 13. Sydney – Auckland

Aamulento kuljettaa sinut Tasmaninmeren yli Uuteen-Seelantiin. Illalla tapaat matkanjohtajan ja kanssamatkustajat yhteisellä illallisella Aucklandissa.

Päivä 14. Auckland

Päivä alkaa kaupunkikierroksella, jonka jälkeen tehdään lyhyt risteily Waitematan satamassa. Iltapäivällä on aikaa omatoimisesti tutustua Pohjoissaaren suurimpaan kaupunkiin.

Päivä 15. Auckland – Rotorua

Tänään nautitaan maalaistyylinen lounas kilpahevosistaan tunnettujen Lance ja Bridgette O’Sullivanin maatilalla Waikatossa. Rotoruaan saapumisen jälkeen maorien hangi-illallinen ja kulttuuriesitys Tamakin perheen perinteisessä Marae-rakennuksessa.

Päivä 16. Rotorua – Queenstown

Aamulla tarjoutuu vielä mahdollisuus ylimääräiseen retkeen ennen lentoa Queenstowniin.

Päivä 17. Milford Sound

Yksi matkan huippukokemuksista ovat Fiordlandin uskomattomat maisemat. Lounasristeilyllä Milfordin vuonolla nähdään Mitre Peak ja Bowenin putous.

Päivä 18. Vapaapäivä Queenstownissa

Lähde omille löytöretkille – voit tehdä höyrylaivaristeilyn Wakatipu-järvellä, lähteä viiniretkelle tai rentouta kävelyllä järven rannassa. Illalla kokoonnutaan yhteiselle jäähyväisillalliselle The Boatshed -ravintolaan. Josta avautuu kauniit näkymät Wakatipu -järvelle ja Remarkables -vuoristoon.

Päivä 19. Queenstown – Franz Josefin jäätikkö

Matkalla kohti Franz Josefia vieraillaan historiallisessa Arrowtownin kulta- kaivoskylässä ja nautitaan herkullisia hedelmiä Cromwellissa. Rannikkotie tarjoaa majesteetillisia maisemia ja perille päästyäsi voit tehdä lyhyen kävelyretken katsomaan jäätikköä tai lähteä maisemalennolle.

Päivä 20. Franz Josef – Christchurch

Länsirannikon Hokitikassa vieraillaan jade –veistämössä ja myöhemmin TranzAlpine –maisemajuna matkaa Eteläisten Alppien yli Christchurchiin. Tämä rata on peräisin vuodelta 1914 ja reittiä pidetään yhtenä maailmaan kauneimmista.  Rata  kulkee  tunneleiden läpi, viaduktien yli ja kaikkialla avautuu upeita näkymiä lumihuippuisille vuorille, jylhiin metsiin ja jäisiin jokiuomiin.

Päivä 21. Christchurch

Tänä aamuna vierailemme Isabelle ja Tim Westonin kotona aamupäiväteellä. Westonit ovat kunnostaneet vanhat hevostallit ihastuttavaksi kodikseen. Matkan viimeisenä iltana nautitaan yhteinen illallinen.

Päivä 22. Näkemiin Christchurch

Tänä aamuna retki päättyy Christchurchiin.

Lähtöpäivät 2023:
26.11

Lähtöpäivät 2024:

14.01., 28.01., 04.02., 03.03., 24.03., 07.04., 23.06.,25.08., 22.09., 06.10., 03.11., 08.12.,

Kaikki lähtöpäivät ovat taattuja lähtöpäiviä.

Kiertomatkan hinta jaetussa 2 hengen huoneessa alkaen EUR 11.665 / henkilö. Hinta vaihtelee lähtöpäivän mukaan.

Hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut maakuljetukset, 21 yön majoitukset aamiaisineen, kolme lounasta, kahdeksan illallista sekä englanninkielisen matkanjohtajan ja kuljettajaoppaan palvelut. Hintaan ei sisälly lentoja Suomesta, mutta kauttamme kaikki saa varattua kätevästi yhdestä pisteestä. Kysy meiltä lisätietoja.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy