Australia Tours Aktiv-Resor
  • Castaway Island, Fiji
  • Outrigger
  • Outrigger

Maisemalennolla paratiisista toiseen

10 yötä perillä

Aloita loma paratiisissa viettämällä viisi yötä Outrigger Fiji Beach Resortissa ja jatka unelmiesi lomaa Castaway Islandilla, jossa vietät toiset viisi yötä. Fijillä voi unohtaa kiireen ja arjen, täällä kaikki toimii ikään kuin oman kellon mukaan: toisinaan bussi lähtee etuajassa ja toisinaan se saattaa tulla tunnin myöhässä – tätä tarkoittaa ”Island time”. Fiji on loistava valinta myös silloin, kun olet lähdössä juhla- tai häämatkalle.

Nadiin saavuttaessa sinua odottaa ystävällinen vastaanotto ja lentokentältä on kuljetus viiden tähden Outrigger Fiji Beach Resort -lomahotelliin Fijin koillisrannikolle. Pehmeän valkoisen hiekkarannan äärellä sijaitseva hotelli on rehevän puutarhan ympäröimä. Hotellissa on parisataa huonetta ja bungaloveissa, sviiteissä ja Ocean View huoneissa majoittuvat nauttivat lisäksi huolitellusta Talai-hovimestari palvelusta.
Hotellissa on yksi Tyynenmeren suurimmista uima-altaista, runsaasti vesiaktiviteetteja, kuntosali, tenniskenttä, golf training range sekä useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on myös oma uima-allas ja baarialue vain aikuisten käyttöön. Outriggerissä aistii aidon fijiläisen tunnelman ja välittömän henkilökunnan ystävällisiin Bula-tervehdyksiin vastaa mielellään. 

Neljän tähden Castaway Islandille siirrytään tyylikkäästi helikopterilla. Fijin suosituimpiin saarikohteisiin kuuluva Castaway Island on saanut useita palkintoja ja monet vieraat palaavatkin tänne kerta toisensa jälkeen. Castawaylla majoitutaan perinteisiin ruokokattoisiin bureihin, jotka on rakennettu joko rannalle tai ylemmäs puiden siimekseen. Hotellissa on neljä ravintolaa ja loman kohokohtiin kuuluu keskiviikkoillan fijiläinen iTaukei-juhla. Pitkin päivää järjestetään ohjelmaa ja päivän päätteeksi nautitaan maauunissa, Lovossa, valmistettu ateria. Lovossa liha, kala ja vihannekset kääritään tuoreeseen banaaninlehteen, mistä ne hitaasti kypsyessään saavat aivan erikoisen aromin. Castaway Islandilla on 2 uima-allasaluetta, toinen vain aikuisten ja toinen koko perheen käyttöön.

Castawayn erikoisuus on kelluva ravintola ja baari Cloud 9, jossa on ihana viettää lomapäivää lounastaen ja aurinkoa ottaen. Kannelta voi pulahtaa suoraan mereen uimaan ja harrastaa vesiurheilulajeja.

Hinta alkaen EUR 4.445 / henkilö

Hintaan sisältyy meno-paluulennot Nadiin turistiluokassa

Outrigger Fiji Beach Resort: tervetuliaislahja, bussikuljetus lentokentältä, 5 yön majoitus aamiaisella, liput kahdelle tulitanssiesitykseen, osallistuminen paikallisen yhteisön projektiin tai Village Tour, 2 x tunnin kylpylähoito sekä helikopterikuljetus Castaway Islandille.
Häämatkabonus: Outrigger Fiji Beach Resortin sulus eli sarongit ja fijiläinen lahja. 

Castaway Island: 5 yön majoitus aamiaisella, tervetulococktail, liput Cloud 9 -lautalle kuljetuksineen, perinteinen kyläkierros, 2 x tunnin kylpylähoito, snorklausvälineet, kaikki ei motorisoidut vesiaktiviteetit (katamaraani, kajakki, surffilaudat, lasipohjavene, spy board -lauta), tennis ja kuljetukset lentokentälle.
Häämatkabonus: delfiiniretki, kuohuviinipullo, sarongit ja trooppisia hedelmiä.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy