Australia ToursAktiv-Resor

Tasmania

Tasmania on tunnettu turmeltumattomasta erämaaluonnostaan, 2000 vuotta vanhoista Huon Pine –mäntypuistaan, kristallinkirkkaista vesistään sekä huimista sahalaitaisista vuoristoista. Macquarie Harbour, Gordon River ja majasteettinen Cradle Mountain ovat vain muutama esimerkki saaren monista nähtävyyksistä. Vaeltaminen, pyöräily ja erilaiset retket ovat mainio tapa tutkia tätä koskematonta aluetta.

Hobart ja Launceston

Hobartin historia liittyy kiistattomasti Australian siirtomaa menneisyyteen. Perinteisiä tyylejä edustavat rakennukset, viehättävät katunäkymät ja ihanat merenrantakahvilat ovat helposti saavutettavissa kävellen. Kuvauksellinen Launceston on Tasmanian toiseksi suurin kaupunki, jonka hienossa arkkitehtuurissa korostuvat eleganssi ja hyvä elämä.

Port Arthur

Yksi Australian historiaan liittyvistä erikoisuuksista ovat mantereen vankisiirtolat. Ehkä merkittävin vankityövoimalla rakennettu monumentti Tasmaniassa on Port Arthurin rangaistuslaitos 1830-luvulta. Port Arthur sijaitsee puolentoista tunnin matkan päässä Hobartista ja tarjoaa valaisevan näkökulman Australian värikkäisiin vaiheisiin.

Cradle Mountain National Park

Cradle Mountain kuuluu Tasmanian erämaiden maailmanperintökohteisiin. Kansallispuistossa on tarjolla patikkaretkiä helpoista päiväretkistä kansainvälisesti arvostettuun Overland Track -vaellukseen. Punaniskavallabit, ja päästäiskengurut ovat esimerkkejä eläimistä, joita voi kohdata tämän kuuluisan reitin varrella.

Freycinet National Park

Freycinetin kansallispuisto on ainutlaatuinen paikka, jossa upeat punaiset graniittivuoret sukeltavat suoraan turkoosiin valtamereen. Puiston kauneus on tunnettu pitkään ja alue julistettiin luonnonsuojelualueeksi vuonna 1916. Puiston alueella on ihanteellisia vaelluspolkuja ja tyrmäävin maisema on Wineglas Bay, kolme tuntia Hobartista.

Kohteet / Australia

Hotellit / Tasmania

Strahan Village Tasmanian hotellit
Cradle Mountain Hotel Tasmanian hotellit
Peppers Cradle Mountain Lodge Tasmanian hotellit
Freycinet Lodge Tasmanian hotellit
Ormiston House Tasmanian hotellit
Saffire Freycinet Tasmanian hotellit
Villa Howden Hobartin and Launcestonin hotellit
Country Club Tasmania Hobartin and Launcestonin hotellit
Travelodge Hobart Hobartin and Launcestonin hotellit
Innkeepers Old Woolstore Apartment Hotel, Hobart Hobartin and Launcestonin hotellit
Wrest Point Hotel Hobartin and Launcestonin hotellit
Hadley's Orient Hotel Hobartin and Launcestonin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy