Australia Tours Aktiv-Resor

Wellington

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki, joka tunnetaan myös taiteen ja kulttuurin keskuksena. Sopiva yhdistelmä historiallisia rakennuksia, museoita ja gallerioita, hienoa ruokaa, ihania kahviloita ja elävää viihdettä tekevät kaupungista hyvän kohteen kaikkina vuodenaikoina. Osa Wellingtonin viehätystä on sen läheinen suhde luontoon sekä rinteillä sijaitsevat kauniit talot.

Uuden-Seelannin kansallismuseo

Te Papa on Uuden-Seelannin rohkea ja innovatiivinen kansallismuseo, joka on arvioitu maailman johtavaksi vuorovaikutteiseksi museoksi. Te Papan pysyvät näyttelyt korostavat maan geologiaa, luonnon moninaisuutta ja alkuperäiskansan, maorien tarinoita. Jännittävä museo esittelee myös Uuden-Seelannin monipuolista taidetta ja visuaalista kulttuuria.

Kapiti Island

Kapitin kiehtova saari on ollut luonnonsuojelualuetta vuodesta 1897. Monet saaren linnuista ovat nykyisin harvinaisia tai kokonaan hävinneet mantereelta. Vierailijoiden määrä on rajoitettu enintään 50 henkilöön päivässä ja vierailuun tarvitaan lupa. Saarelle on veneyhteys Wellingtonista ja Kapiti on ehkä paras mahdollisuutesi nähdä kiwi luonnossa.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Wellington

QT Museum Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
CQ Quality Hotel Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
Rydges Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
InterContinental Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
Comfort Hotel Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
Travelodge Hotel Wellington Wellingtonin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy