Australia ToursAktiv-Resor

Cairns ja Iso valliriutta

Daintreen upeat sademetsät ja mahtava Iso valliriutta kohtaavat trooppisessa Pohjois-Queenslandissä. Australian koillisosa onkin matkailullisesti mantereen tärkein luontokohde, jossa voi nauttia mahtavista näköaloista yhdistettynä moninaisiin toiminnallisiin ajanvietteisiin. Maailman suurin koralliriutta on uskomaton tutkimuskohde ja Cairnsin ympäristöstä jokainen löytää tarvitsemansa palvelut.

Cairns

Queenslandin trooppinen pääkaupunki, Cairns tarjoaa ihanteellisen lähtöpaikan vierailulle Isolla valliriutalla tai Unescon maailmanperintölistan noteeraamissa ikivanhoissa sademetsissä. Cairnsissa voit viettää aikaa shoppaillen, aterioida ulkoilmassa, vierailla monissa alkuperäiskansan kulttuuria esittelevissä kohteissa tai rentoutua veden äärellä.

Port Douglas

Porttina riutan ja sademetsien ihmeisiin toimivassa Port Douglasissa on upea ilmasto ympäri vuoden ja alue on suosittu kuuluisuuksien keskuudessa. Lukuisat ravintolat, ihastuttavat kaupat ja lomahotellit tarjoavat palvelujaan ja Queenslandin historia kuvastuu alueelle tyypillisissä rakennuksissa.

Palm Cove

Cairnsin lähellä sijaitseva Palm Cove tarjoaa kattavan valikoiman majoitusvaihtoehtoja ja mielenkiintoisia retkiä. Eksoottinen sijainti ja upeat kylpylähotellit takaavat, että rentouttava lepo ja aktiiviset luontoretket mahtuvat samaan matkaohjelmaan. Paratiisirantojen palmut tarjoavat piilopaikkoja värikkäille liskoille ja papukaijoille.

Daintreen sademetsä

Maailman vanhin elävä sademetsä on Daintreessa, Cairnsin ja Port Douglasin pohjoispuolella. Smaragdinvihreässä sademetsässä elää kotoperäisiä ja ainutlaatuisia eläimiä kuten arka, lentokyvytön kasuaari. Parasta antia ovat opastetut retket Cape Tribulationiin, joka tunnetaan biodiversiteetistä ja aboriginaaliperinteestä.

Kohteet / Australia

Hotellit / Cairns ja Iso valliriutta

Silky Oaks Lodge and Healing Waters Spa Port Douglasin ympäristön hotellit
Ramada Resort Port Douglas Port Douglasin ympäristön hotellit
Reef Resort Port Douglas by Rydges Port Douglasin ympäristön hotellit
Mungumby Lodge Port Douglasin hotellit
Mantra PortSea Port Douglasin hotellit
Freestyle Resort Port Douglas Port Douglasin hotellit
Oaks Lagoons Port Douglasin hotellit
Peninsula Boutique Hotel Port Douglas Port Douglasin hotellit
Mandalay Luxury Beachfront Apartments Port Douglasin hotellit
Villa San Michele Port Douglasin hotellit
Peppers Beach Club Port Douglasin hotellit
Meridian Port Douglas Port Douglasin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy