Australia Tours Aktiv-Resor

Coral Expeditions-risteilyt, Iso valliriutta

Yli 35 vuoden kokemuksellaan Coral Expeditions tuntee Ison valliriutan paremmin kuin kukaan muu. Tämä pieni Australian rannikoihin erikoistunut varustamo on aloittanut ensimmäisenä myös yön yli risteilyt Queenslandin Cairnsista ja operoi nyt  7 yötä kestäviä risteilyjä UNESCOn maailmaperintölistatulle riutalle. Tarkoitukseensa rakennettu tutkimusalus Coral Discoverer ottaa kerrallaan 72 matkustajaa, joita yhdistää kiinnostus luontoon ja sen ilmiöihin niin saarilla, sademetsissä kuin itse riutallakin.

Coral Expeditionsin huolellisesti laaditut risteilyreitit vievät upeisiin kohteisiin riutan uloimpiin osiin ja yhdessä ainutlaatuisten yksityisten ankkuripaikkojen kanssa varustamo tarjoaa vertaansa vailla olevan elämyksen Australian tropiikista. Mukana seuraavat biologit esittelevät havainnollisesti riutan elämää sekä laivan kannella että vedessä ja sen alla. Useimmiten niin laitesukeltajat kuin snorklaajatkin menevät sanattomiksi nähdessään maailman upeimpien korallitarhojen monimuotoisuuden ja värit.

Coral Expeditions -risteilyn kohokohtia ovat muun muassa upeitten auringonlaskujen ja -nousujen ihailu yläkannelta, opastetut luontoretket, värikkäiden kalojen tarkkailu lasipohjaveneestä ja tutustuminen mereneläviin lähietäisyydeltä, kajakkiretket ankkurikohteissa sekä sukellukset riutan vedenalaisessa maailmassa. Kaikki ateriat ja opastetut retket sisältyvät hintaan. Alle 14 vuotiaat puoleen hintaan, ei 1-hengen lisää. Risteilyjen lähtö- ja paluusatama on Cairns.

Hinta 7 yötä all inclusive alkaen EUR4.340 per henkilö

Hintaopas: 
$$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy