Australia ToursAktiv-Resor

Brisbane, Gold ja Sunshine Coast

Aurinkoiset Gold ja Sunshine Coast tuovat mieleen positiivisia mielikuvia upeista rannoista ja jännittävistä teemapuistoista. Näiden Australian tärkeimpien lomarantojen väliin jää elinvoimainen Brisbanen kaupunki viihde-elämyksineen, ostoskatuineen ja ravintoloineen. Tutustut queenslandilaiseen elämäntapaan, johon kuuluu oleellisena osana luonnosta, ulkoiltaelämästä ja auringosta nauttiminen.

Moreton Island

Tule ihailemaan ryhävalaita ja delfiinejä Brisbanen lähellä sijaitsevaan merelliseen ihmemaahan. Puhtaat hiekkarannat, runsas vedenalainen elämä ja varjoisat poukamat tekevät Moreton Islandista suositun lomakohteen. Tutki kansallispuiston matalia laguuneja ja tuulen muovaamia hiekkadyynejä tai ui tämän seikkailullisen saaren hellivissä vesissä.

Fraser Island

Fraser Island on maailman suurin hiekkasaari ja tärkeä suojelukohde. Ikivanhojen sademetsien, kimmeltävän hiekan, kirkasvetisten järvien ja turkoosin meren ainutlaatuinen yhdistelmä tekevät saaresta hienon seikkailukohteen. Harvinaiset kasvit ja uhanalaiset eläimet ilmentävät herkän ekosysteemin kehityshistoriaa ja kiinnostavat luonnon ystäviä.

Sunshine Coast

Sunshine Coastin hienostuneet kaupungit sijaitsevat kapealla rantakaistaleella kultaisten hiekkarantojen ja tiheiden takametsien välimaastossa. Viileät baarit, rennot ruokapaikat ja trendikkäät putiikit reunustavat rannikkokaupunkien kävelykatuja. Purjehdus, lenkkeily, shoppailu, auringonpalvonta ja grilliherkut ovat täkäläisiä lomanautintoja.

Gold Coast

Gold Coastin keskeisin osa, aurinkoinen Surfers Paradise on viihteen ystävien, lainelautailijoiden ja lapsiperheiden suosikkikaupunki. Rannan tuntumassa on useita teemapuistoja ja rantaa elävöittävät Australialle tyypilliset hengenpelastajat ruskettuneine vartaloineen. Rennot ravintolat odottavat puistoista ja rannalta palaavia asiakkaita.

Kohteet / Australia

Matkaehdotuksia Brisbane ja Eteläinen Queensland

Hotellit / Brisbane ja Eteläinen Queensland

Ramada Couran Cove Island Resort Gold Coastin retket ja hotellit
O'Reilly's Rainforest Retreat Gold Coastin retket ja hotellit
Mantra Legends Hotel Gold Coastin retket ja hotellit
Vibe Hotel Gold Coast Gold Coastin retket ja hotellit
Wyndham Surfers Paradise Gold Coastin retket ja hotellit
Alpha Sovereign Hotel Gold Coastin retket ja hotellit
Peppers Soul Surfers Paradise Gold Coastin retket ja hotellit
Narrows Escape Rainforest Retreat Sunshine Coastin ja ympäristön hotellit
Rumba Beach Resort Sunshine Coastin ja ympäristön hotellit
Oaks Oasis Sunshine Coastin ja ympäristön hotellit
Novotel Twin Waters Resort Sunshine Coastin ja ympäristön hotellit
Oceans Mooloolaba Beach Sunshine Coastin ja ympäristön hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy