Australia Tours Aktiv-Resor

Currumbin Wildlife -eläinpuisto

Enemmän Australiaa, enemmän luontoa ja paljon hauskaa tekemistä! Tule viettämään mielenkiintoinen ja hauska ulkoilupäivä luonnon helmassa ja samalla tutustumaan satoihin australialaisiin luontokappaleisiin niiden omassa elinympäristössä.

Currumbin Wildlife Sanctuary Queenslandin Gold Coastilla esittelee Australian ainutlaatuisia eläimiä ja kiehtovaa aboriginaalikulttuuria erilaisten valaisevien ja opettavaisten esitysten kautta. 27 hehtaarin laajuisella eucalyptuspuiden ja sademetsän peittämällä alueella Queenslandin luonto on käsin kosketeltavissa. Täällä voit pitää koalaa sylissäsi (luvallista vain harvoissa eläinpuistoissa), syöttää villejä loripapukaijoja ja kenguruita tai seurata eläinpuiston useita päivittäisiä esityksiä. Pääset myös kuulemaan aboriginaalien didgeridoo soittoa ja nauttimaan tanssiesityksestä.

Tekemisen vaihtoehtoja on paljon ja voit vaikka käydä eläinsairaalassa seuraamassa lääkäreiden työskentelyä. Currumbin Wildlife Sanctuary sijaitsee vain 100 metrin päässä Australian puhtaimmalta hiekkarannalta, viiden minuutin ajomatkan päässä Gold Coastin lentokentältä, 25 minuutin päässä Surfers Paradisesta ja tunnin päässä Brisbanesta.

Hintaopas: 
$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy