Australia Tours Aktiv-Resor

Neuvontapalvelu

Kaipaatko asiantuntijanneuvoja matkasi suunnitteluun? Haluatko tietää mitkä ovat parhaat reitit ja matkustustavat? Kiinnostavatko matkakohteen tarjoamat mahdollisuudet, ilmasto, nähtävyydet ja kulttuuri? Haluatko hyötyä matka-asiantuntijan matkavinkeistä ja henkilökohtaisista kokemuksista, vaikka tekisit varaukset itse?

Tarvitsetko apua ja neuvoja muuttuvassa maailmantilanteessa ja erilaisten kaavakkeiden sekä määräysten kanssa? Me seuraamme tilanteita työksemme ja autamme mielellämme teitä, niin että matkalle lähtö sujuu turvallisesti ja mutkattomasti ajantasaisen tiedon mukaisesti.

Jos haluat koota matkapaketin itse eri lähteistä, tarjoamme neuvontapalvelua matkan suunnitteluun. Palvelun hinta on EUR 150 ensimmäiseltä 1,5 tunnin jaksolta ja sen jälkeen EUR 75 / tunti. Matka-asiantuntijamme kertoo matkakohteen erityispiirteistä, neuvoo matkareitin ja ajankäytön suunnittelussa, antaa henkilökohtaiseen kokemukseen perustuvat matkavinkit ja eväät onnistuneen matkan kokoamiseen. Mikäli päädyt konsultaation jälkeen tilaamaan matkan (lennot ja maajärjestelyt) Aktiv-Resorin valikomasta, konsultaatiomaksu hyvitetään loppumaksun yhteydessä.

Matka-asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus vaativien matkakokonaisuuksien suunnittelusta. Ota yhteyttä ja pyydä konsultaatiota puh: 0200 – 62900 tai sales@aktiv-resor.fi.

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy