Australia ToursAktiv-Resor

Queenstown

Vilkas Queenstown on iloinen yhdistelmä hienostunutta nautiskelua ja seikkailuja. Seudun sumuiset järvi- ja vuoristomaisemat sopivat useimpiin harrastuksiin. Seikkailuaktiviteetteihin kuuluvat lumilajit, benjihyppy, vesijettiveneily, vaellukset ja koskenlasku. Iltaisin Queenstownin ilmapiiri on nuorekkaan rokkaava, päiväsaikaan rento meininki levittäytyy ympäröiviin maailmanluokan luontokohteisiin.

Fiordland

Fiordlandin maisemien lumous ei lakkaa kiehtomasta matkustajia. Vesiputoukset syöksyvät satoja metrejä massiivisiin vuonoihin, vanhat sademetsät kiipeilevät uskomattomalla tavalla vuorten seinämillä ja kimmeltävät järvet ja graniittiset vuorenhuiput näyttävät juuri samanlaisilta kuin tuhat vuotta sitten. Tule kokemaan Fjordlandin ajaton kauneus.

Milford Sound

Kauniina päivänä Milford Soundin vuonon kirkkaaseen vedenpintaan heijastuu täydellinen peilikuva Mitre Peakistä. Lähde risteilylle tälle mahtavalle vuonolle, jossa sateen jälkeen tuhannet vesiputoukset heräävät eloon vuorten rinteillä. Helikopteri-lento tekee ehkä kaikkein parhaalla tavalla oikeutta suurenmoiselle luonnolle.

Wanaka

Jos patikointi tuntuu tylsältä, Wanakassa voit tutkia upeaa luontoa vaikka hevosen selästä. Tai jos haluat lasketella heinäkuussa, voit helihiihtää puuterissa takaisin kylään. Jos tämä kuulostaa liian rohkealta, pujahda kahvilaan ja ihastele järvenrantamaisemaa. Wanaka on kätevä tukikohta myös Mt Aspiringin kansallispuistoon vaeltamaan aikoville.

Dunedin ja Stewartin saari

Dunedin on rakennettu skottiperinteillä, minkä seurauksena se on yksi edwardiaan viktoriaanisen arkkitehtuurin parhaista näytteistä eteläisellä pallonpuoliskolla. Luonnonvaraisena säilynyt Stewart Island tunnetaan kultahiekkaisista rannoistaan ja yhtenä legendaarisen kiwin kotipaikoista se on täydellisen lintuparatiisin maineessa.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Queenstown

Scenic Hotel Southern Cross Dunedinin ja Stewart Islandin retket ja hotellit
Stewart Island Lodge Dunedinin ja Stewart Islandin retket ja hotellit
Scenic Hotel Dunedin City Dunedinin ja Stewart Islandin retket ja hotellit
Larnach Lodge Dunedinin ja Stewart Islandin retket ja hotellit
Camp Estate Dunedinin ja Stewart Islandin retket ja hotellit
Wyndham Vacation Resorts Wanaka Wanakan retket ja hotellit
Maple Lodge Wanaka Wanakan retket ja hotellit
Oaks Shores Queenstownin hotellit
Rydges Lakeland Resort Queenstown Queenstownin hotellit
The Rees Hotel Queenstown Queenstownin hotellit
Scenic Suites Queenstown Queenstownin hotellit
Novotel Queenstown Lakeside Queenstownin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy