Australia ToursAktiv-Resor

Pohjoissaari & Auckland

Monikansallinen Auckland on vilkas polynesialaisvivahteinen metropoli. Uuden-Seelannin suurin kaupunki tarjoaa maailmanluokan ostosmahdollisuudet, värikästä rantakatuelämää ja useita ravintoloita sekä eri kulttuureista kumpuavaa elinvoimaa. Voit harrastaa purjehdusta kaupungin edustalla, vierailla Parnellin ainutlaatuisissa putiikeissa ja käydä viininmaistajaisissa trendikkäällä Waiheken saarella.

Auckland

Kuvittele kaupunkiympäristö, jossa kaikki asuvat puolen tunnin matkan päässä kauniista rannoista, vehreistä patikkareittien halkomista sademetsistä ja satumaisesta saaristosta. Lisää aurinkoinen ilmasto, verkkainen polynesialainen elämäntapa ja intohimo erinomaiseen ruokaan ja viiniin ja alat ymmärtää syitä Aucklandin saavuttamaan suosioon.

Waiheke Island

Waiheke Island, Hauraki-lahden helmi, sijaitsee vain 35 minuutin lauttamatkan päässä Aucklandista. Saaren kauniissa maisemissa vaihtelevat upeat metsät, rannat, viljelysmaat, viinitarhat ja oliivilehdot. Suosittuja kohteita ovat viinitilat ja taiteilijoiden työhuoneet. Rannalla uiminen ja illallinen paikallisessa ravintolassa ovat must!

Parnell

Parnell on hurmaava viktoriaaninen esikaupunki, jonka kauniita rakennuksia ja ruhtinaallisia puutarhoja kannattaa ihailla kävelyretkellä. Ravintolat ja putiikit ovat runsauden sarvia ja kannattaa tutustua myös lähistöllä sijaitsevaan Auckland Domainiin, hienosti hoidettuun puistoon, jonka keskellä seisoo majesteettinen Aucklandin museo.

Waitakere Ranges

Waitakere Ranges Regional Park -luonnonpuisto käsittää yli 16.000 hehtaaria luonnonvaraisia sademetsiä Pohjoissaaren villillä länsirannikolla. Puiston alueella risteilee 250 kilometriä kävely- ja vaellusreittejä, jotka johdattavat huikeita näköaloja tarjoaville paikoille ranta-, joki-, vesiputous- ja maatalousmaisemiin.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Pohjoissaari ja Auckland

Sudima Hamilton Pohjoissaaren retket ja hotellit
Scenic Hotel Te Pania Pohjoissaaren retket ja hotellit
Aylstone Boutique Retreat Pohjoissaaren retket ja hotellit
Crown Hotel Napier Pohjoissaaren retket ja hotellit
Wellesley Hotel on the Lake Rotoruan hotellit
Sudima Lake Rotorua Rotoruan hotellit
Rydges Rotorua Rotoruan hotellit
Holiday Inn Rotorua Rotoruan hotellit
Peppers on the Point Rotoruan hotellit
Millennium Hotel Rotorua Rotoruan hotellit
Sudima Auckland Airport Aucklandin hotellit
Copthorne Hotel Auckland City Aucklandin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy