Australia Tours Aktiv-Resor

Pohjoissaari & Auckland

Monikansallinen Auckland on vilkas polynesialaisvivahteinen metropoli. Uuden-Seelannin suurin kaupunki tarjoaa maailmanluokan ostosmahdollisuudet, värikästä rantakatuelämää, valtavasti ravintoloita sekä eri kulttuureista kumpuavaa elinvoimaa. Voit harrastaa purjehdusta kaupungin edustalla, vierailla Parnellin ainutlaatuisissa putiikeissa ja maistella viinejä trendikkäällä Waiheken saarella.

Auckland

Kuvittele kaupunkiympäristö, jossa kaikki asuvat puolen tunnin matkan päässä kauniista rannoista, vehreistä patikkareittien halkomista sademetsistä ja satumaisesta saaristosta. Lisää aurinkoinen ilmasto, verkkainen polynesialainen elämäntapa ja intohimo erinomaiseen ruokaan ja viiniin ja alat ymmärtää syitä Aucklandin saavuttamaan suosioon.

Waiheke Island

Waiheke Island, Hauraki-lahden helmi, sijaitsee vain 35 minuutin lauttamatkan päässä Aucklandista. Saaren kauniissa maisemissa vaihtelevat upeat metsät, rannat, viljelysmaat, viinitarhat ja oliivilehdot. Suosittuja kohteita ovat viinitilat ja taiteilijoiden työhuoneet. Rannalla uiminen ja illallinen paikallisessa ravintolassa ovat must!

Parnell

Parnell on hurmaava viktoriaaninen esikaupunki, jonka kauniita rakennuksia ja ruhtinaallisia puutarhoja kannattaa ihailla kävelyretkellä. Ravintolat ja putiikit ovat runsauden sarvia ja kannattaa tutustua myös lähistöllä sijaitsevaan Auckland Domainiin, hienosti hoidettuun puistoon, jonka keskellä seisoo majesteettinen Aucklandin museo.

Waitakere Ranges

Waitakere Ranges Regional Park- luonnonpuisto käsittää yli 16.000 hehtaaria luonnonvaraisia sademetsiä Pohjoissaaren villillä länsirannikolla. Puiston alueella risteilee 250 kilometriä kävely- ja vaellusreittejä, jotka johdattavat huikeita näköaloja tarjoaville paikoille ranta-, joki-, vesiputous- ja peltomaisemiin.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Pohjoissaari ja Auckland

Sudima Auckland Airport Aucklandin hotellit
CityLife Auckland Aucklandin hotellit
Scenic Hotel Auckland Aucklandin hotellit
Rydges Auckland Aucklandin hotellit
Heritage Auckland Aucklandin hotellit
Grand Mercure Auckland Aucklandin hotellit
SKYCITY Hotel Auckland Aucklandin hotellit
Sofitel Auckland Viaduct Harbour Aucklandin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy