Australia Tours Aktiv-Resor

Northland & Coromandel

Sademetsien peittämät rinteet kohtaavat valkoisen hiekan ja puhtaan valtameren Coromandelin niemimaan neitseellisillä rannoilla. Tämä ulkoilmaharrastusten runsaudensarvi kutsuu pyöräilijöitä, vaeltajia ja uimareita kaikkialta maailmasta. Herkulliset merenantimet ja vilkas taide-elämä vetävät puoleensa nautintoja etsiviä lomailijoita. Alueella on jälkiä maoriasutuksesta ja tutkimusmatkailijoista.

Kansakunnan syntysijat

Hokiangan lahti mainitaan Uuden- Seelannin historiankirjoituksessa maorien polynesialaisten esi-isien ensimmäisenä maihinnousupaikkana. Postikorttimaisemistaan tunnettu Russel oli aikanaan Uuden-Seelannin ensimmäinen pääkaupunki ja Waitangin sopimus, joka sinetöi Uuden- Seelannin valtion synnyn, tehtiin Bay of Islandissa.

Bay of Islands

Pohjoissaaren koillisrannikolla sijaitseva kuvankaunis ja historiallisestikin merkittävä Bay of Islandsin alue on yksi Uuden-Seelannin suosituimmista lomakohteista. Kalliojyrkänteiden ja hiekkarantojen leimaaman rannikon edustalla merestä kohoaa 150 saarta, jotka aikoinaan löysi kuuluisa maorikapteeni Kupe ja jossa James Cook vieraili vuonna 1769.

Hot Water Beach

Hot Water Beach on todella nimensä veroinen. Hiekan läpi kupliva kuuma vesi on muinaisen tuliperäisen menneisyyden ansiota ja kahden tunnin ajan ennen laskuvettä ja sen jälkeen rantahiekkaan voi kaivaa oman kuumavesialtaan. Unohda hiekkalinnat ja tule nauttimaan henkilökohtaisesta luomukylpylästä yksinkertaisesti vain uppoutumalla rantahiekkaan.

Catherdal Cove

Cathedral Coven rannikkomaisemat ovat Uuden-Seelannin arvostetuimpia matkailunähtävyyksiä. Tämä rannikko on myös idyllinen paikka uida, snorklata, nauttia piknikistä tai rentoutua puiden alla. Kahden tunnin kävely, opastettu melontaretki tai venekuljetus ovat vaihtoehtosi halutessasi vierailla Cathedral Coven valkoisilla hiekkarannoilla.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Matkaehdotuksia Northland ja Coromandel

Hotellit / Northland ja Coromandel

Scenic Hotel Bay of Islands Bay of Islandin ja Coromandelin retket ja hotellit
Pauanui Pines Motor Lodge Bay of Islandin ja Coromandelin retket ja hotellit
Colleith Lodge Bay of Islandin ja Coromandelin retket ja hotellit
Copthorne Hotel & Resort Bay of Islands Bay of Islandin ja Coromandelin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy