Australia Tours Aktiv-Resor

Rotorua ja sen ympäristö

Rotorua on Uuden-Seelannin maorikulttuurin ydinaluetta, jota leimaa maan uumenissa jylläävä geoterminen toiminta. Höyryävien tulivuorten ja kirkasvetisten järvien sävyttämä maisema on ainutlaatuisella tavalla kaunis. Opettele kaiverrusta tai kudontaa mestaritaiteilijoiden johdolla, maistele perinteisin menetelmin kypsennettyä modernia ruokaa tai osallistu maorien laulu-ja tanssiesityksiin.

Mount Tarawera

1800-luvulla Taraweran alue oli Uuden-Seelannin matkailun keskus. Maailman kahdeksas ihme,'Pink and White Terraces' tuhoutui tulivuorenpurkauksessa, joka surmasi 150 ihmistä ja tuhosi ympäröivän maiseman. Nykyään tulivuoren kraatterissa voi vierailla tai tehdä kävelyretkiä sen rinteillä ihaillen vesiputouksia ja kauniita järviä.

Huka Falls

Yksi Uuden-Seelannin suosituimmista luontokohteista, Hukan putoukset, sijaitsee Wairakein luonnonpuistossa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Taupo-järveltä pohjoiseen. Putouksen niskan yli virtaa yli 180.000 litraa vettä sekunnissa. Kävelysilta aivan vesiputouksien yläpuolella tarjoaa henkeäsalpaavan hienot näkymät.

Lake Taupo

Taupo-järvi syntyi valtavassa tulivuorenpurkauksessa vuonna 181 jKr. Pinta-alaltaan 992 neliökilometrinen järvi on yhtä suuri kuin Singaporen valtio ja sen kauniit hohkakivihiekkarannat luovat vaikutelman suuremmastakin sisämerestä. Erinomaiset taimenvedet kiehtovat kalamiehiä ja upeat vuoristot vetävät puoleensa laskettelijoita ja seikkailijoita.

Hawke's Bay

Hawke's Bay on Uuden-Seelannin toiseksi suurin viinialue, joka on erityisen tunnettu palkittujen punaviinien tuottajana. Maisemaa värittävät viini- ja hedelmätarhat sekä laventelipellot. Voit pyöräillä viinitarhojen ympäristössä tai lähteä jollekin kokeneiden oppaiden järjestämistä kierroksista, joilla usein pääsee maistelemaan paikallisia herkkuja.

Cape Kidnappers

Cape Kidnappersin merkitys piilee sen siteissä alkuperäiskansan historiaan ja yhteyksissä legendaariseen löytöretkeilijään James Cookiin. Siellä asustaa myös maailman suurin mantereella pesivä suulayhdyskunta. Näkymät pohjoisen Mahian niemimaan rannoilta lännessä näkyvälle lumipeitteiselle Mt. Ruapehulle ovat vertaansa vailla.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Rotorua ja sen ympäristö

Scenic Hotel Te Pania Retket ja hotellit
Alystone Boutique Retreat Retket ja hotellit
Sudima Hamilton Retket ja hotellit
The Crown Hotel Napier Retket ja hotellit
Novotel Rotorua Lakeside Rotorua Accommodation
Holiday Inn Rotorua, Uusi-Seelanti Holiday Inn Rotorua Rotorua Accommodation
Holiday Inn Rotorua, Uusi-Seelanti Holiday Inn Rotorua Uusi-Seelanti
Holiday Inn Rotorua, Uusi-Seelanti Holiday Inn Rotorua majoitukset
Holiday Inn Rotorua, Uusi-Seelanti Holiday Inn Rotorua Holiday Inn
Sudima Lake Rotorua Rotorua Accommodation
On the Point – Lake Rotorua Rotorua Accommodation
Millennium Hotel Rotorua Rotorua Accommodation
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy