Australia Tours Aktiv-Resor

Uuden Seelannin juna- ja lauttamatkat

Uuden-Seelannin junamatkoilla maisemat tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Matkaa taitetaan maailmanluokan maisemajunissa, joissa junavaunun mukavuudesta voi ihailla maalaismaisemia ja kallioisia rannikoita, tai nähdä delfiinejä, pingviinejä ja hylkeitä. Interislanderin matkustajalautoilla voi taittaa matkan Etelä- ja Pohjoissaarten välillä, ja Cookin salmen risteilyreitti on yksi maailman kauneimmista. 

Northern Explorer yhdistää Aucklandin ja Wellingtonin kaupungit. Matka tarjoaa mahdollisuuden nähdä Pohjoissaaren monimuotoiset maisemat yhdellä junamatkalla radan kiemurrellessa laidunmaiden ja pikkukaupunkien läpi. 

TranzAlpine ylittää Eteläsaaren Christchurchista Greymouthiin ja takaisin. TranzAlpine on yksi maailman upeimmista maisemareiteistä. Matkalla ylitetään Eteläiset Alpit Arthur's Pass - solan kautta ja ulkoilmavaunussa voi käydä kuvaamassa maisemia. 

Coastal Pacific kulkee Pictonin satamakaupungin ja Christchurchin välillä. Matkalla näkyvät Kaikoura-vuoristo ja rosoinen rannikko, kaunis luonto ympäröi reittiä molemmin puolin. 

Kohteet / Uusi-Seelanti

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy