Australia Tours Aktiv-Resor
 • Rotorua Te Puia
 • Wellington Harbour
 • Redwoods Treewalk
 • Hawke's Bay
 • Waitomo, Waikato
 • Pohjoissaaren kiertomatkan reitti

Pohjoissaaren kiertomatka pienryhmässä 8 päivää / 7 yötä

Uuden-Seelannin Pohjoissaaren tasokkaalla kiertomatkalla pääset näkemään kaupunkien sykkeen, Maori kulttuurin juuret, ja uskomattoman luonnon. Kiertomatka on mahdollista kokea pienryhmässä tai isomman retkiryhmän kanssa. Luonnonihmeitä nähdään Footwhistle-luolien kiiltomadoista Taru Sormusten Herrasta – elokuvien maisemiin. Matkaan sisältyy myös unohtumaton ”treewalk” Rotoruan paikallisissa jättiläispunapuissa. Inspiring Journeys – pienryhmämatkalla ylelliset majoitukset on valikoitu tarkkaan, jotta voit nauttia kohteesta täytenä kokonaisuutena, ja matkaan on sisällytetty eksklusiivisia aterioita ruokajuomineen.Paikallisen oppaan johdolla kuulet inspiroivat tarinat ja pääset tutustumaan kohteisiin pintaa syvemmältä.

Päivä 1. Tervetuloa Wellingtoniin

Saavuttuasi voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Illalla tapaat matkakumppanisi ja matkanjohtajan tervetuloillallisella.

Päivä 2. Wellingtonin nähtävyydet

Tänään voit valita nähtävyyskierroksesi: Weta Cave on muun muassa Taru Sormusten Herrasta – trilogian erikoistehosteiden syntypaikka, kaupunkikierroksella näet Wellingtonin parhaat puolet, tai voit vierailla Te Papa Museum of New Zealand – museossa.

Päivä 3. Wellington – Hawke’s Bay

Matkustat Manawatun maanviljelysmaiden halki Napierin kaupunkiin keskelle majesteettisia kukkuloita. Täällä nautitaan viinin maistelusta ja illallisesta yhdellä alueen tunnetuimmista viinitiloista.

Päivä 4. Napier

Aamupäivällä pääset uudelleenelämään glamourin ja jazz-musiikin aikakautta ylellisellä vintage-ajelukierroksella. Tapaat kuljettajasi, joka on pukeutunut ajanhenkeen kuuluvasti, ja pääset kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita Napierin alueen historiasta. Kuulet muun muassa maanjäristyksestä, joka runteli kaupunkia, ja kuinka se uudelleen rakennettiin. 

Päivä 5. Hawke’s Bay – Rotorua

Matkalla Rotoruaan pääset näkemään Huka – vesiputoukset, jotka juoksevat Taupo – järvestä. Rotoruassa pääset nauttimaan kaupungin maisemista, ja vierailemaan alkuperäisasukkaiden elämäntavasta kertovassa Whakarewarewa – kylässä. Illalla pääset nauttimaan historiasta, kulttuurista ja herkullisesta ruoasta Tamaki Maori Village – kylässä. Muinaisessa kylässä opit Maorien taiteesta ja perinteistä, ja pääset näkemään paikallisia esiintyjiä. Illan kruunaa autenttinen Maori-ateria, joka valmistetaan perinteisin menetelmin kypsentämällä maan uumenissa.

Päivä 6. Rotoruan jättiläispunapuut

Redwoods Treewalk – kierroksella pääset ihastelemaan 115 vuotta vanhoja jättiläispunapuita ja niitä ympäröivää metsää ainutlaatuisesta perspektiivistä. Valtavien puiden välillä on 23 riippusiltaa, joita pitkin edetään. Seuraava pysähdyspaikka on Rainbow Springs – luonnonpuisto, jossa paikallinen luonto hämmästyttää puhtaudellaan ja maisemillaan.

 Päivä 7. Rotorua – Waitomo Caves – Auckland

Waitomon luolastossa nähdään kiiltomatoja, luolaston muodostumia, sekä kuuluisa Footwhistle – luola. Matkaa jatketaan Waikaton maanviljelysalueen halki Aucklandiin. Tänään nautitaan juhlaillallinen yhdessä matkaseurueen kanssa.

Päivä 8. Näkemiin Auckland

Aamiaisen jälkeen hyvästelet matkakumppanisi ja lähdet kotimatkalle.

Lähtöpäivät 2023:

20.10., 17.11.

Lähtöpäivät 2024:

12.1., 19.1., 9.2., 16.2., 15.3. , 18.10., 15.11., 13.12.

Kiertomatkan hinta jaetussa 2 hengen huoneessa alkaen EUR 3.960 per henkilö.

Hintaan sisältyy:

 • Ohjelmassa mainitut maakuljetukset
 • 7 yön majoitukset aamiaisineen
 • 5 illallista
 • Englanninkielisen paikallisen matkanjohtajan ja kuljettajaoppaan palvelut.
 • Virvokkeita, ympäristöystävällinen matkatarvikepaketti, yksinomaan matkaa varten suunniteltuja aktiviteetteja ja kohtaamisia paikallisten kanssa 
 • Lentokenttäkuljetukset (Ehdot, kysy lisää).

Hintaan ei sisälly lentoja Suomesta, ne saa lisämaksusta kätevästi kauttamme ja voimme lisätä muita toivottuja palveluita kokonaisuuteen. Inspiring Journeys –pienryhmämatkoihin laadukkaat majoitukset ja ruokailut on valikoitu tarkkaan, jotta pääsisit nauttimaan kohteesta täysin. Laatua arvostavan valinta kokea kohde paikallisoppaan johdolla kansainvälisessä ryhmässä.

Yksinmatkustavan tulee varata yhden hengen huone. Matkaan on mahdollista liittää muita kohteita ja palveluita ennen ja jälkeen kiertomatkan eli kiertomatka voi olla osa isompaa matkakokonaisuutta. Lisätiedot toimistostamme.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy