Australia Tours Aktiv-Resor

“Talviloma” Australiassa Suomen kesällä

Top End ja Iso valliriutta ovat parhaimmillaan huhtikuusta lokakuuhun, kun Australiassa on talvi ja meillä kesä. Ilmankosteus on siedettävä, lämpötilat miellyttäviä eivätkä monsuunisateetkaan pääse pilaamaan luonto- ja rantaelämyksiä.

Matkapakettimme vie sinut ensin Darwiniin, mistä käsin tehdään 3 yön opastettu luontoretki Kakadun ja Litchfieldin kansallispuistoihin sekä Katherine Gorgeen. Pääset näkemään ikivanhoja kalliomaalauksia ja veneilemään Katherinen rotkojärven jylhissä maisemissa sekä Yellow Water Billabongin monimuotoisen luonnon keskellä.

Darwinista matka jatkuu lentäen Pohjois-Queenslandin Port Douglasiin, mistä käsin tehdään upeita retkiä Isolle Valliriutalle sekä sademetsiin. Nauti Port Douglasin kalastajakylän leppoisasta tunnelmasta ja osallistu neljälle kattavalla retkelle ja risteilyille, joiden aikana koette alueen luonnon monipuolisuuden ja kiehtovan aboriginaalikulttuurin.

Tämä matkakokonaisuus on monipuolinen läpileikkaus Australian kiehtovaan kulttuuriin ja uskomattomaan luontoon. Lisäpäivät mahdollisia.

Matkan hinta alk. EUR 5.990 per henkilö

Hintaan sisältyy

  • lennot turistiluokassa Helsinki–Darwin–Cairns–Helsinki ja matkatavarat
  • 12 yön majoitukset kahden hengen huoneessa: Darwin 2 yötä, Top Endin retki 3 yötä, Cairns 2 yötä  ja Port Douglas 5 yötä
  • kiertomatkan aikana kuljetukset, opastus englannin kielellä sekä kansallispuistomaksut
  • opastetut kokopäiväretket Kurandaan, Isolle Valliriutalle ja Daintreehen
  • auringonlasku risteily

Hinnassa matkustusrajoituksia. Kysy lisätiedot ja tarkista hinta omalle matka-ajallesi toimistostamme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy