Australia Tours Aktiv-Resor

ARANUI 5 - Explore Marquesas Islands

Kun mieli tekee jotakin oikein eksoottista, Ranskan Polynesian saaristojen välistä yhteysliikennettä hoitava Aranui 5 tarjoaa varsin ainutlaatuisen risteilyelämyksen. Sekä rahti- että matkustajalaivan tehtäviin soveltuva uusi alus on kaukaisten Marquesas-saarten asukkaille ainoa yhdysside ulkomaailmaan ja monilla saarilla ei muita vieraita käykään kuin Aranui 5:n matkustajia. 7 – 14 päivää kestäviä risteilyjä on valittavana erilaisia ja ne suuntautuvat saarille, joiden pelkät nimet kuten Takapolo, Nuku Hiva ja Fakarava, saavat mielikuvituksen liikkeelle. Tämä risteilyelämys on ainutlaatuinen kurkistus näiden kaukaisien saarien luontoon ja kulttuuriin.

Matka Aranuilla ei ole loma - se on seikkailu. Elämyksellisen risteilyn aikana pääsee tutustumaan kaukaisien saarten elämäntyyliin, luontoon ja saa ymmärrystä kokonaisvaltaisesti paikallisesta kulttuurista sekä luonnosta. Mitä onkaan elämä saarilla, jonne Aranui 5 kuljettaa kaikkea mahdollista hevosista ja maatalouskoneista elintarvikkeisiin. Lähde mukaan seikkailuun.

Esimerkkihinta 2 726 € per henkilö on Nuku Hiva – Nuku Hiva 7 päivän risteilylle jaetussa kahden hengen hytissä.

12 päivän Marquesas risteily alkaen 4 623 € per henkilö jaetussa kahden hengen hytissä.

Uutuutena discovery risteilyt, jossa ei kuljeteta mukana rahtia ja matkakohteena esimerkiksi Cookinsaaret tai Ranskan Polynesian saarihyppely.

Tiedustele reittejä, lähtöpäiviä ja hintoja toimistostamme.

 

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy