Australia Tours Aktiv-Resor

Tutkimusretki Fraser Islandilla

Kahden päivän mittainen kiertomatkamme Fraser Islandillä yhdistää maailman suurimman hiekkasaaren Queenslandin aurinkoiseen ilmastoon ja trooppisen merialueen historialliseen suojeltuun ympäristöön. Fraser Island on ainutlaatuinen matkakohde, joka sijaitsee vain viiden tunnin matkan päässä Brisbanesta. Unohtumaton ja uskomaton tutkimusretkemme tarjoaa hauskoja ja rentoja elämyksiä kaikille – sinkuille, pareille, perheille ja pienryhmille.

Retki on suunniteltu taitavasti huomioimaan nousuveden vaihtelut ja muiden saarella vierailevien ryhmien aikataulut antaen osallistujille parhaat eväät nauttia luonnon rauhasta ja maailmanperintölistatun alueen värikkäästä historiasta. Saaren majoitusvaihtoehdoista kukin voi valita itselleen sopivan. Kahden päivän hauskaa seikkailua johtaa kokenut paikallinen opas, joka vie retkeläiset katsomaan saaren parhaita nähtävyyksiä. Fraser Islandin alkuperäiset paikannimet kuten Wanggoolba ja Dundonga juontuvat aboriginaalien kielestä ja ne kuvaavat useimmiten saaren vaihtelevia hiekkamaisemia.

Puistonvartijoiden opastamat retket lähtevät päivittäin Hervey Baysta ja Rainbow Beachilta ja ne sisältävät 1 yön motellimajoituksen Eurong Beach Resortissa, 2 opastettua kokopäivän retkeä neliveto-ajoneuvolla ja ateriat. Molemmissa lähtöpaikoissa on tarjolla myös yhden päivän retkiä.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Fraser Islandin retket ja hotellit

Kingfisher Bay Resort, Fraser Island Fraser Islandin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy