Australia ToursAktiv-Resor

Kingfisher Bay Resort, Fraser Island

3,5 Tähteä Superior Toursist Class Deluxe

Eräs Queenslandin kuuluisimmista maailmanperintökohteista on Fraser Island, joka kuuluu lähes jokaisen matkailijan Australia-ohjelmaan. Maailman suurimmalla hiekkasaarella on kirkasvetisiä järviä, valtavia hiekkadyynejä, korkeita hiekassa kasvavia sademetsiä, upeita värikkäitä kallioita, 75 mailia pitkä hiekkaranta, mereen virtaavia puroja ja haaksirikkoutunut hylky.
Voit tutustua Fraser Islandin ihmeisiin Australian johtavasta ja palkitusta ekohotellista käsin. Kaunis ja hyvin varustettu Kingfisher Bay Resort on suunniteltu sulautumaan osaksi ympäristöään. Luonnonmuovaaman amfiteatterin muotoon rakennettu kiinteistö käsittää kaikkiaan 260 Great Sandy Strait -salmen rannalla sijaitsevaa majoitusyksikköä.
Hotellissa on paikalliseen tyyliin sisustettuja huoneita tai itsenäisiä kahden ja kolmen makuuhuoneen villoja, joihin kuuluu terassi meri- tai puutarhanäkymillä.
Asiantuntevien puistonvartijoiden opastamana voit nauttia kävelyretkistä luonnossa ja ajeluista nelivetoajoneuvoilla. Lisäksi elo-lokakuussa pääset risteilylle katsomaan upeiden ryhävalaiden leikkiä. Varaa aikaa auringonlaskun katseluun merellä, ihaile tähtiä, nauti australialaista lähiruokaa, siemaile cocktailia jollakin uima-altaistamme tai nauti kylpylästä ja hemmottele itseäsi hieronnalla.
Tämä upea saari on 50 minuutin katamaraanimatkan päässä Hervey Baysta, jonne pääsee helposti autolla, päivittäisillä lennoilla Sydneystä ja Brisbanesta sekä bussilla tai junalla Brisbanesta. Saarelle on mahdollista tulla myös omalla vuokra-autolla. Hotellin palveluihin kuuluu ravintoloita, baareja, kahvila, uima-altaita, kylpylä, tenniskenttä, vesiurheiluvälineet, pesula, lastenhoito, opastettuja 4WD-retkiä, luontokävelyitä ja -opastuksia sekä valasretkiä.

Hinta alk.: 
EUR 147
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Fraser Islandin retket ja hotellit

Kingfisher Bay Resort, Fraser Island Fraser Islandin retket ja hotellit

Koe Fraser Islandin retket ja hotellit

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy