Australia Tours Aktiv-Resor

Kingfisher Bay Resort, Fraser Island

3,5 Tähteä Superior Toursist Class Deluxe

Eräs Queenslandin kuuluisimmista maailmanperintökohteista on maailman suurin hiekkasaari, Fraser Island. Lähes luonnontilaisella hiekkasaarella on kirkasvetisiä järviä, valtavia hiekkadyynejä, korkeita sademetsiä, upeita värikkäitä kallioita, 75 mailia pitkä hiekkaranta, mereen virtaavia puroja ja haaksirikkoutunut hylky. Voit tutustua Fraser Islandin ihmeisiin Australian johtavasta ja palkitusta ekohotellista käsin. Kaunis ja hyvin varustettu Kingfisher Bay Resort on suunniteltu sulautumaan osaksi ympäristöään. Luonnonmuovaaman amfiteatterin muotoon rakennettu kiinteistö käsittää kaikkiaan 260 Great Sandy Strait -salmen rannalla sijaitsevaa majoitusyksikköä. Hotellissa on paikalliseen tyyliin sisustettuja huoneita tai itsenäisiä kahden ja kolmen makuuhuoneen villoja.
Asiantuntevien puistonvartijoiden opastamana voit nauttia kävelyretkistä luonnossa ja ajeluista nelivetoajoneuvoilla. Lisäksi elo-lokakuussa pääset risteilylle katsomaan upeiden ryhävalaiden leikkiä. Varaa aikaa auringonlaskun katseluun merellä, ihaile tähtiä, nauti australialaista lähiruokaa tai siemaile cocktailia jollakin uima-altaistamme.
Tämä upea saari on 50 minuutin katamaraanimatkan päässä Hervey Baysta, jonne pääsee helposti Sydneystä tai Brisbanesta. Hotellin palveluihin kuuluu kauppa, kolme ravintolaa, baareja, kahvila, uima-altaita, kylpylä, tenniskenttä, vesiurheiluvälineet, pesula, lastenhoito, opastettuja 4WD-retkiä, luontokävelyitä ja -opastuksia sekä valasretkiä.

Hintaopas: 
$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Fraser Islandin retket ja hotellit

Kingfisher Bay Resort, Fraser Island Fraser Islandin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy