Australia ToursAktiv-Resor

Tangalooma Island Resort, Moreton Island

3 Tähteä Tourist Class Deluxe

Rehevässä kansallispuistossa upean Moretonin lahden rannalla sijaitseva Tangalooma Island Resort on täydellinen paratiisi. Yli 80 retkeä ja aktiviteettia (joista 40 ilmaisia) tarjoava Tangalooma on ihanteellisen rento ympäristö ainutlaatuisia, seikkailullisia ja opettavaisia luontoelämyksiä varten vain 75 minuutin ajomatkan päässä Brisbanesta.
Hotellin majoitustarjonnasta löytyy varmasti jokaisen asiakkaan tarpeita vastaava ja sopivan hintainen huonevaihtoehto. Tarjolla on 300 viihtyisää huonetta, jotka kaikki sijaitsevat maisemoidussa puutarhassa tai luonnollisessa pensasmaastossa ja joista suurin osa nauttii merinäköaloista. Ravintoloita Tangalooma Island Resortissa on neljä ja muita vieraita palvelevia toimintoja löytyy runsaasti: auton vuokrausta, rahanvaihtoa, siivousta, lastenhoitoa, tallelokerot ynnä muuta.
Tangalooma Island Resortissa yöpymisen kohokohtiin kuuluu tilaisuus päästä läheiseen vuorovaikutuksen ympäröivän luonnon kanssa. Lumoudut taatusti luonnonvaraisista delfiineistä, jotka tulevat joka ilta Tangalooman aallonmurtajalle leikkimään ja roiskimaan. Delfiinit ovat aina puheliaalla tuulella ja nauttivat näyttää taitojaan.
Voit syöttää delfiinejä kädestä niiden kokoontuessa rantaan tai katsella niitä aallonmurtajalta - unohtumattomia kokemuksia kumpikin. Voit myös lasketella hiekkadyyneillä, sukeltaa tai snorklata laivan hylyllä, tarkkailla valaita (vuodenajasta riippuen) ja ajella mönkijällä. Tekemistä on niin paljon, ettei kaikkea pysty sulattamaan kukaan.
Tangalooma Island Resort on paratiisi rentoutumista ja hauskanpitoa etsiville.

Hinta alk.: 
EUR 162
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Moreton Islandin retket ja hotellit

Tangalooma Island Resort, Moreton Island Moreton Islandin retket ja hotellit

Koe Moreton Islandin retket ja hotellit

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy