Australia Tours Aktiv-Resor
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia
  • Tangalooman delfiiniseikkailu, Australia

Tangalooman delfiiniseikkailu

Nauti ainutlaatuisesta saarielämyksestä maailman kolmanneksi suurimmalla hiekkasaarella Moreton Islandilla, vain 75 minuutin matkan päässä Brisbanesta. Aloita päivä risteilemällä kauniilla Moreton–lahdella, jonka vesissä voit nähdä delfiinejä ja merilehmiä ja jonka taustalla siintää Glasshouse Mountains -vuoristo.

Saapuessasi saarelle Tangalooma Wild Dolphin Resortin henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ja kertoo päivän ohjelmasta ja saaren luonnosta ennen siirtymistä ruokasaliin nauttimaan herkullista buffet-lounasta. Desert Safari Tourillamme koet hiekkaseikkailun jännityksen, kun pulkkailet alas mahtavalta hiekkadyyniltä jopa 50 kilometrin tuntivauhdilla. Palattuasi majapaikkaan voit käyttää tilaisuutta hyväksesi nauttiaksesi lomakohteen monipuolisista palveluista. Seuraavaksi on aika liittyä meribiologimme seuraan kuuntelemaan mielenkiintoista Discover the World of Dolphins -luentoa, jossa valotetaan delfiinien käyttäytymistä ja kerrotaan näitä viisaita olentoja koskevasta tutkimuksesta ja tiedonkeruusta. Pääset testaamaan uusia tietojasi käytännössä syöttäessäsi kädestä leikkisiä delfiinejä auringonlaskun aikaan: kymmenkunta luonnonvaraista delfiiniä saapuu joka ilta kisailemaan ja metsästämään hotellin laiturin varjoihin.

Tämä on kokemus, jota et koskaan unohda. Koko päivän ajan sinulla on myös vapaa pääsy viihtyisään taukotilaamme, jossa voit keskustella koulutus- ja suojelukeskusten meribiologien kanssa ja hyödyntää mahdollisimman montaa kaikkiaan yli 40 erilaisen harrastuslajin valikoimasta. Tapahtumantäyteisen päivän päätteeksi palataan takaisin Brisbaneen.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / No name

Tangalooma Island Resort, Moreton Island Moreton Islandin retket ja hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy