Australia Tours Aktiv-Resor

Crystalbrook Lodge

5 tähteä Deluxe

Luxury Lodges of Australia -ryhmään kuuluva Crystalbrook Lodge on vertaansa vailla oleva keidas Australian Outbackissa - paikka, jossa vieraat kokevat ja aistivat asioita aivan ainutlaatuisessa ympäristössä. 120 hehtaarin laajuisella Crystalbrook -järven saarella sijaitsevan lodgen kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat unohtumattoman, kaikki palvelut kattavan elämyksen korkeintaan 10 vieraalle kerrallaan. Nauti henkeäsalpaavista auringonnousuista, vietä päivää tutustumalla ympäristöön ja rentoudu uima-altaalla. Päivän kohokohtia ovat herkulliset päivälliset ja myöhäiset rupatteluhetket nuotion ympärillä shamppanjalasin tai panimo-oluen kanssa.
Crystabrook Lodgen palvelut sisältävät kaikki ateriat; aamiaisen, lounaan, sundowner-drinkit ja 2 ruokalajin päivällisen sisältäen juomat avoimesta baarista.
Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset; voit patikoida luonnossa ja järvenrantatiheiköissä etsien lintuja ja muita eläimiä, kalastaa haluttua barramundia tai meloa kajakilla ja ihailla auringonlaskuja järveltä käsin. Vieraille järjestetään myös erityinen Outback Sunset Experience drinkkeineen ja sormiruokineen.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / Port Douglas ja ympäristö

Silky Oaks Lodge Port Douglas ja ympäristö
Crystalbrook Lodge Port Douglas ja ympäristö
Mungumby Lodge Port Douglas ja ympäristö
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy