Australia Tours Aktiv-Resor

Ningaloo Reef Tour, 6 päivää 5 yötä

Australian länsirannikolla sijaitsevan Ningaloo-riutan vesillä järjestetään vuoden ympäri eri pituisia snorklaus- ja sukellusretkiä. Aktiv-Resorin 6 päivän retkellä saat hyvän yleiskuvan Ningaloon ainutlaatuisesta miljööstä, jossa häkellyttävät korallit ovat kävelyetäisyydellä rannasta ja leikkisät delfiinit tulevat rantaveteen tervehtimään sinua.

Aktiv-Resor tekee yhteistyötä Sail Ningaloo -nimisen yrityksen kanssa, jonka iso purjekatamaraani Shore Thing ottaa miehistön lisäksi kyytiinsä kerrallaan enintään 10 asiakasta. Suositulla 3 yön veneretkellä purjehdit muutamille Australian länsirannikon syrjäisimmistä alueista ja pääset nauttimaan koskemattomien korallipuutarhojen väreistä ja moni-ilmeisestä vedenalaisesta elämästä. Hyvin valituissa ankkuripaikoissa tutustutaan riuttaan meloen ja sukeltaen tai snorklaten. Näillä vähän käytetyillä vierailupaikoilla on helppo kohdata kilpikonnia, riuttahaita ja rauskuja tai mureenoja ja erilaisia mustekaloja. Silloin tällöin tavataan myös merilehmiä laiduntamassa rannikon vedenalaisilla niityillä ja kesäkuusta lokakuuhun on tavallista nähdä ryhävalaita niiden muuttomatkoilla ensin lisääntymisalueille pohjoiseen ja sitten näiden majesteettisten eläinten palatessa poikasten kanssa kesäksi etelään. Pyydä tarkempi päiväohjelma toimistostamme. 

Veneretken jälkeen vietetään vielä 2 yötä Exmouthissa, missä voit nauttia valkoisesta hiekkarannasta ja upeasta turkoosin värisestä merestä tai jatkaa riutan tutkimista yli 300 km kattavalla Ningaloo Marine Parkin suojelualueella.

Retken hinta alkaen EUR 2.065 / henkilö jaetussa 2 hengen majoituksessa. Hintaan sisältyy paikalliset kuljetukset, 3 yön purjehdusretki ja 2 yön majoitus Exmouthissa. Hinta ei sisällä lentoja Perthistä.

 

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / No name

Mangrove Hotel Broomen ja Cable Beachin hotellit
El Questro Wilderness Park Kimberleyn hotellit
Home Valley Station Kimberleyn hotellit
Seashells Broome Broomen ja Cable Beachin hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy