Australia ToursAktiv-Resor

Aktiv-Resor yhteistyössä Tomi Björck ja uskomaton Aasia tv-sarjan kanssa

Valokuvaaja @kristamantsinen

Valokuvaaja @kristamantsinen

Yhteistyömme Tomi Björkin kanssa saa jatkoa. Nyt pääsemme Tomin matkassa tutustumaan Aasian ihmeelliseen maailmaan.

Tomi ja uskomaton Aasia

Ohjelmayhteistyömme jatkuu Australian jälkeen ja huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björckin TV-sarja aasialaisen keittiön erikoisuuksista alkaa avoimella TV5 -kanavalla keskiviikkona 16.10.2019.

Tomi ja uskomaton Aasia -sarjassa Tomi tutustuu paikalliseen värikkääseen elämänmenoon, vierailee ainutlaatuisissa kohteissa, koettelee fysiikan ja pääkopan rajoja erilaisissa haasteissa sekä metsästää raaka-aineita – kirjaimellisesti. Sarjaa on kuvattu seitsemässä eri Aasian maassa ja näihin kaikkiin pääsee tutustumaan tässä seikkailuhenkisessä ohjelmassa. Tämän 8-osaisen sarjan jaksojen ensiesitys lähetetään keskiviikkoisin klo 21:00 – 22:00 ja uusinnat torstaisin Kutosella ja lauantaisin TV5-kanavalla. 

Aktiv-Resor saa näkyvyyttä ohjelman tauoilla, joten uskomme yhteistyön Discovery Networks Finlandin ja TV5:n kanssa lisäävän yleisön mielenkiintoa Aasiaa kohtaan ja tuovan matkaa suunnittelevia asiakkaita Aktiv-Resorin laadukkaiden palvelujen piiriin. Olemme koonneet kiinnostavia esimerkkejä sivullemme, mutta kaikki matkakokonaisuudet toteutetaan tuttuun tapaan yksilöllisesti suunniteltuna.

Toivomme, että Tomi ja uskomaton Aasia -sarja tarjoaa antoisia elämyksiä ja kehotamme kaikkia talven 2019-2020 matkoja vielä suunnittelevia olemaan yhteydessä Aktiv-Resorin ammattilaisiin – vielä ehtii varata myös joulun matkat.  Olemme täällä teitä varten ja odotamme yhteydenottoanne.

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy