Australia Tours Aktiv-Resor

Iso valliriutta ja sen saaret

Trooppinen lomapäivä Queenslandissa on tyypillisimmillään rentoutumista hiekkarannan palmujen alla kilometrien päässä maailman kiireistä. Rannikon saaret tarjoavat mahdollisuuden tutustua mahtavaan Isoon valliriuttaan, purjehtia Whitsundayn saaristossa tai nattia auringonlaskuista hotellin uima-altaalla. Aurinkoinen Queensland on mitä parhain lomaparatiisi-tänään kaunis, huomenna täydellinen.

Ison valliriutan pohjoisosat

Iso valliriutta lukuisine saarineen venyttäytyy Australian itärannikolla Lizard Islandilta aina Green Islandille eli koko pohjoisen Queenslandin rantaviivan pituudelle. Monet näistä saariparatiiseista ovat oivallisia vierailukohteita niin ekoseikkailijoille, luonnosta kiinnostuneille kuin puhdasta nautintoa etsiville matkailijoille.

Magnetic Island

Lyhyen lauttamatkan päässä Townsvillestä sijaitseva Magnetic Island tunnetaan kansallispuistoistaan ja suojaisista poukamistaan. Täällä voit uida ja nauttia hiekasta varpaissasi tai lähteä metsään etsimään koaloja eukalyptuspuiden kätköistä. Kävelyreittien varrella havainnoit paljon muitakin luontokappaleita omassa luonnollisessa ympäristössään.

Whitsunday-saaret

Whitsundays-saariston 74 saaren joukossa riittää valinnanvaraa joka kukkarolle. Viiden tähden luksuslomakohteista honeymoonareille ja romantikoille ihanteellisiin autioihin saariin ulottuvassa tarjonnassa on jokaiselle jotakin. Mahtavat kansallispuistot, hehkuvat hiekkarannat ja monet aktiviteetit takaavat, ettet näe tylsää päivää.

Ison valliriutan eteläosa

Sukella Heron Islandin vesiin ja näe kilpikonnat omassa ympäristössään, vieraile Wilson Islandin luontoparatiisissa tai samoile maailman suurimmalla hiekkasaarella, Fraser Islandilla. Korallisärkät,kristallin kirkas vesi ja luontokappaleiden kohtaaminen tekevät kokemuksesta satumaisen ja silti todellisen.

Kohteet / Australia

Hotellit / Suuren valliriutan saaret

Daydream Island Resort & Spa Whitsundayn majoitus
Palm Bungalows, Hamilton Island Whitsundayn majoitus
Reef View Hotel, Hamilton Island Whitsundayn majoitus
Beach Club, Hamilton Island Whitsundayn majoitus
qualia, Hamilton Island Whitsundayn majoitus
Yacht Club Villas, Hamilton Island Whitsundayn majoitus
Hamilton Island Whitsundayn majoitus
Coral Sea Resort Whitsundayn majoitus
at Hotel Group Whitsundayn majoitus
Castaways Resort & Spa Mission Beach Magnetic Islandin retket ja majoitus
Lady Elliot Island Eco Resort Suuren valliriutan saaret
Fitzroy Island Resort Suuren valliriutan saaret
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy