Australia Tours Aktiv-Resor

Tilaa esite

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyyni valtameri 2022 -esite sisältää yksissä kansissa 150-sivuisen tietopaketin sekä kattavan valikoiman Australian ja Uuden-Seelannin halutuimpia matkailupalveluita. Esitteessä ovat mukana myös suositut stop-over –kohteet Thaimaa, Hongkong, Singapore, Japani ja USA sekä Tyynen meren saariparatiisit Fiji, Tahiti ja Cookin saaret.

Voit selata esitteitämme myös sähköisessä muodossa.

Aktiv-Resorin tietosuojaseloste
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä estetään robotteja lähettämästä lomaketta.
Syötä arvo.

Selaa esitteitä

 

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyyni valtameri 2022-2023

-esite sisältää yksissä kansissa 150-sivuisen tietopaketin sekä kattavan valikoiman Australian ja Uuden-Seelannin halutuimpia matkailupalveluita. Esitteessä ovat mukana myös suositut stop-over –kohteet Thaimaa, Hongkong, Singapore, Japani ja USA sekä Tyynen meren saariparatiisit Fiji, Tahiti ja Cookin saaret.

The Ultimate To Do List

Uusittuun Australia | New Zealand | Fiji -esitteeseemme olemme koonneet kattavan valikoiman tasokkaita matkaohjelmia sekä näyttäviä kohteita. Esite antaa kattavan kuvan näiden maiden upeasta luonnosta, kulttuurista ja vieraanvaraisista ihmisistä sekä todella laadukkaista matkailupalveluista.

Australia ja Uusi-Seelanti

Ikimuistoisia matkaelämyksiä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Tässä esitteessä on makupaloja tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Esittelemme myös mahdollisuuden kokea nämä monipuoliset kohteet joko ylväästi risteillen tai paikallisen oppaan johdolla kiertomatkalle osallistuen.

Fiji

Bula! Tervetuloa Fijille!

Kimaltelevan Etelämeren sydämessä sijaitseva Fijin saarivaltio koostuu yli 300 trooppisesta saaresta. Loistava sijainti ja upea ilmasto ovat varmasti suurimmat syyt siihen, että Fijin asukkaat ovat ehkä maailman onnellisin kansa. Fijin valkohiekkaiset rannat ja puhdas kristallinkirkas meri ovat täydellinen yhdistelmä rentouttavaa lomanviettoa ajatellen.

 

Uusi-Seelanti & Cookin saaret

Tervetuloa Etelämerelle!
Esittelemme ainutlaatuisia matkaelämyksiä tarjoavat Tyynen valtameren helmet: Uuden-Seelannin ja Cookin saaret. Nämä upeat matkakohteet voi helposti yhdistää samaan matkaan, sillä ne täydentävät toisiaan oivallisesti.

 

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy