Australia ToursAktiv-Resor

Tilaa esite

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyyni valtameri 2019-2020 -esite sisältää yksissä kansissa 150-sivuisen tietopaketin sekä kattavan valikoiman Australian ja Uuden-Seelannin halutuimpia matkailupalveluita. Esitteessä ovat mukana myös suositut stop-over –kohteet Thaimaa, Hongkong, Singapore, Japani ja USA sekä Tyynen meren saariparatiisit Fiji, Tahiti ja Cookin saaret.

Voit selata esitteitämme myös sähköisessä muodossa.

Lähetämme matkaehdotuksia ja -tarjouksia sähköpostiisi korkeintaan kerran kuussa. Voit koska tahansa peruuttaa tilauksen.
Aktiv-Resorin tietosuojaseloste

Selaa esitteitä

 

Australia, Uusi-Seelanti ja Tyyni valtameri 2019-2020

-esite sisältää yksissä kansissa 150-sivuisen tietopaketin sekä kattavan valikoiman Australian ja Uuden-Seelannin halutuimpia matkailupalveluita. Esitteessä ovat mukana myös suositut stop-over –kohteet Thaimaa, Hongkong, Singapore, Japani ja USA sekä Tyynen meren saariparatiisit Fiji, Tahiti ja Cookin saaret.

Taste Australia

Australia on monien mahdollisuuksien manner, joka on jo pitkään tunnettu maailmanluokan viineistä. Viime aikoina myös australialainen keittiö on noussut kansainväliseen maineeseen ja Australian matkasta voikin tehdä nautinnollisen seikkailun gastronomian ja herkullisten makujen maailmaan.

Fiji

Bula! Tervetuloa Fijille!

Kimaltelevan Etelämeren sydämessä sijaitseva Fijin saarivaltio koostuu yli 300 trooppisesta saaresta. Loistava sijainti ja upea ilmasto ovat varmasti suurimmat syyt siihen, että Fijin asukkaat ovat ehkä maailman onnellisin kansa. Fijin valkohiekkaiset rannat ja puhdas kristallinkirkas meri ovat täydellinen yhdistelmä rentouttavaa lomanviettoa ajatellen.

 

Uusi-Seelanti & Cookin saaret

Tervetuloa Etelämerelle!
Esittelemme ainutlaatuisia matkaelämyksiä tarjoavat Tyynen valtameren helmet: Uuden-Seelannin ja Cookin saaret. Nämä upeat matkakohteet voi helposti yhdistää samaan matkaan, sillä ne täydentävät toisiaan oivallisesti.

 

 

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy