Australia Tours Aktiv-Resor

The Byron at Byron Resort & Spa

New South Walesin pohjoisosien subtrooppisessa sademetsässä omalla 18 hehtaarin tontilla sijaitseva useasti palkittu lomakeskus Byron at Byron Resort and Spa tarjoaa rauhallisen luonnonläheisen elämyksen ja mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä.
Matka Byron Baysta lomakeskukseen kestää vain viitisen minuuttia. Byron at Byronissa vieraat saavat tilaisuuden nauttia hemmottelevista kylpylähoidoista, erinomaisesta lähiruuasta, ravintoloista ja elävästä ilmapiiristä, kävelyretkistä sademetsässä ja päivittäisestä joogasta. Avaran ulkoilmaravintolan taustalla on vihreä sademetsä ja terassien isoilla loungeilla on mukava nauttia iltapäivän cocktail ja tapas-tyylisiä herkkuja tai vain laiskotella ihmetellen maailman menoa.
Voit käyskennellä subtrooppista sademetsää halkovilla poluilla ja käydä aamu-uinnilla upealla Tallow Beachilla auringon noustessa valtamerestä. Voit myös nautiskella olostasi uima-altaalla ja siihen liittyvässä saunassa. Tarjolla on myös tenniskenttä ja täydellinen kuntosali laitteineen sekä aamuisin joogasessio, mikä onkin loistava tapa aloittaa uusi toiminnantäyteinen päivä tropiikissa.
Tilavat ja hyvin varustetut yhden makuuhuoneen sviitit, ystävällinen vastaanotto, poikkeuksellisen hyvä palvelu ja yksityiskohtien huomiointi tekevät oleskelusta Byron at Byronissa unohtumattoman kokemuksen. Rentoudut ja nautit lämpimästä ilmapiiristä ja erinomaisesta palvelusta sekä parhaista mahdollisista paikallisista tuotteista, joita ravintolassamme valmistaa kansainvälisesti arvostettu keittiömestarimme Matt Kemp. Ei ole ihme, että monet australialaiset haluavat tulla uudelleen tänne rauhan tyyssijoille, missä valtameri ja trooppinen sademetsä kohtaavat.

Hintaopas: 
$$$$
Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / New South Walesin rannikon hotellit

The Byron at Byron Resort & Spa New South Walesin rannikon hotellit
Capella Lodge, Lord Howe Island New South Walesin rannikon hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy