Australia Tours Aktiv-Resor

Capella Lodge, Lord Howe Island

5 tähteä Deluxe

Capella Lodge sijaitsee maailmanperintölistatun Lord Howe Islandin suojaisassa eteläpäässä. Smaragdin sävyisestä valtamerestä kohoavat uljaat vuoret ovat yhtenä maailman viimeisistä paratiiseista pidetyn Lord Howe Islandin tunnusmerkit. Loistavaa arkkitehtuuria edustava hotelli tarjoaa huikeat meri- ja vuoristonäkymät. Capella on ensiluokkainen boutique-hotelli, joka on vaativien ja hieman tavallista hienostuneempaa lomakohdetta etsivien matkailijoiden suosiossa.
Parin tunnin lentomatka Australian itärannikolta tuo matkustajat todelliselle ‘aarresaarelle’, täydellisesti säilyneeseen paratiisiin ajan ulottumattomiin. Vieraat voivat lähteä kävelylle vuorille, rentoutua valkohiekkaisilla rannoilla ja tutkia snorklaten ja uiden maailman eteläisimmän koralliriutan upeita värejä. Capellan yhdeksän modernia etelämeren tyyliin sisustettua sviittiä on suunniteltu sulautumaan ympäristöönsä ja täydentämään Lord Howen luonnonkauneutta. Kaikissa huoneissa on ruhtinaalliset king size -sängyt, rantaelämään sopiva kalustus ja isot terassit tarjoamassa ylellistä rentoutumista ja hyvää oloa.
Isot, lattiasta kattoon ulottuvat,ikkunat mahdollistavat hienot maisemat hotellin ravintolasta, joka tarjoilee etupäässä merenelävistä ja paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Viihtyisällä uima-altaalle voi tilata drinkin ja nauttia kauniista maisemista. Vieraita hemmotellaan myös Capella–kylpylässä, jonka valikoimassa on paljon erilaisia hoitoja. Henkeäsalpaava ympäristö, ylellinen hotelli, ainutlaatuisen saaren inspiroima keittiö ja henkilökohtainen, etunimelläsi puhutteleva palvelu tekevät majoittumisesta Capella Lodgessa vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka asettaa uuden tason maailmanluokan ylellisyydelle. Hintaan sisältyy gourmet-aamiainen, kolmen ruokalajin illallinen ja lentokenttäkuljetukset Lord Howella.

Alkaen hinnat majoituksissa per huone ja retkissä per henkilö. Tarjouksissa rajoituksia, kysy tarkemmin toimistostamme.

Hotellit / New South Walesin rannikon hotellit

The Byron at Byron Resort & Spa New South Walesin rannikon hotellit
Capella Lodge, Lord Howe Island New South Walesin rannikon hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy