Australia Tours Aktiv-Resor

Matkaehdotukset

Aktiv-Resor kulkee askeleen edelläsi

Uskalla tulla palveltavaksi. Aktiv-Resorilla et asioi kasvottoman tiimin tai mykän ruudun kanssa. Saat jakamattoman henkilökohtaisen huomiomme ja keskustelemme mielellämme matkastasi kasvotusten. Haluamme tietää mitä matkaltasi odotat ja asiantunteva Travel Designer hoitaa kaikki matkajärjestelysi sitoutuneesti ja omalla nimellään. Luotettavat ulkomaiset yhteistyökumppanimme takaavat, että voimme tarjota tavallista parempaa huolenpitoa ennen lähtöä, matkan aikana ja sen jälkeen.

Asiakkaana sinun ei kannata yrittää tehdä kaikkea itse. Keskity siihen, mitä parhaiten osaat ja anna matkailun ammattilaisten tehdä toimivat matkajärjestelyt puolestasi. Pääset irti loputtomasta netissä kahlaamisesta, säästät aikaa ja rahaa ja sinulla on joku, jolle soittaa, kun neuvot ovat tarpeen.

Seuraavilla sivuilla esittelemme muutamia huolellisesti suunniteltuja matkaehdotuksia, joita kaikkia voidaan modifioida toiveittesi mukaisesti. Matkan varrelle voidaan sisällyttää stop-overeita, hotellitasoa voidaan muuttaa, voimme suositella retkielämyksiä ja varata vaikkapa oopperaliput.

Kerro meille toiveesi niin voimme yli 35 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivia kohteita ja yksilöllisiä matkakokonaisuuksia, joita et voi varata hiirtä napsauttamalla

Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy